Friday, June 01, 2012

Raskausviikko 35

Aika hevisti raskaana ollaan jo. Maha painaa ja niin myös väsymys. Onneksi ei ole vielä ollut ihan kauhean kuuma, joten selviän suht koht. Pientä turvotusta on jo havaittavissa, mutta ei ollenkaan sellaista kuin viimeksi. Vihkisormus on nyt vasta lähipäivinä alkanut käymään ahtaaksi, se pitää varmaan jättää laittamatta joku aamu. Reilu neljä viikkoa enää H-hetkeen, joten kai tämä tukaluus on ihan normaalia. Juho The Handyman nosti viikonloppuna meidän todella matalaa sänkyä lekaharkoilla korkeammaksi ja a vot! se toimii. Nyt ei tarvitsee ihan kauhealla ähinällä seitsemättä kertaa kangeta itseään sieltä yöllä vessaan, vaan voi höyhenen kevyesti vaan tipauttaa itsensä lattialle.
Kuvassa Isomahasten Kokoontumisajot viime keskiviikkona :) Aika hauska sattuma, että meitä on kolme (oikeastaan neljä, mutta yksi kupla puhkesi jo) suomalaista naista täällä raskaana. Meillä kolmella jäljellä olevalla on reilun viikon sisällä toisistaan laskettuaika. Sen lisäksi minä ja Jasper tapaamme viikoittain neljän suomalaisen reilun kaksivuotiaan pojan ja heidän äitiensä kanssa puistossa. Ja siinäkin ryhmässä meidän pikkuveli on jo kolmas pikkusisarus, joka syntynyt alle vuoden sisällä toisistaan. Että luulisi löytyvän leikkikavereita!

2 comments:

Anonymous said...

No voe mahoton! Oot kyllä todellakin hevisti raskaana, ihan mielettömän iso on jo toi sun mahasi ja vielä pitäisi kuukausi jaksaa vauvaa siellä kasvattaa, huh, huh! =o0 Hyvää vointia ja loppuraskautta ja terkut täältä koleasta alkukesän säästä! Eilen oltiin Sipen esikoisen valmistumista ja ylppäreitä juhlimassa. Terveisin Riitta

Norppa said...

On se Juho vaan kätevä! Koitahan nyt vielä jaksaa sinnitellä ja kivalta kuullostaa, että löytyy myös seuraa muista raskaista :)
Pus, pus -
Hyvää mieltä ja dui bings!