Friday, June 01, 2012

Alastalo Family

Huh, yhtäkkiä onkin jo kesäkuu ja täällä on käyty päivittämässä kuulumisia aivan liian kauan sitten. Ehkä aloitan Perhe Alastalon vierailusta. Oli niin mahtavaa saada heidät kylään! Johanna, Tero-Pekka ja Vincent. Täällä ollaan heihin tutustuttu ja jotenkin he sopivatkin tähän maisemaan niin luonnollisesti. Pikkupojilla on vain vajaa vuosi ikäeroa ja niillä olikin ihan huisin hauskaa koko viikko. Pikkuisen tietenkin piti välillä kokeilla kuka on kuka, mutta erittäin hyvin heillä meni. Muutenkin viikon ohjelma oli aika lapsipainotteista, mutta tuntuivat kaikki nauttivan. Tero-Pekalla oli konferenssi San Franciscossa ja Juho joutui lähtemään Teksasiin työmatkalle samaan aikaa, joten me äidit ja pojat touhuttiin kaikenlaista hassuttelua. Viikon aikana käytiin Happy Hollowssa, San Franciscon eläintarhassa, Monterey Akvaariossa, ja paljon puistoilua ja uimista tietenkin. Ilmat suosivat, joten oltiin melkein joka päivä jossain välissä pulikoimassa meidän altaassa.


Alastalojen perheessä puhutaan äidin ja isän sijasta mammasta ja pappasta, joten meidänkin juuri puhumaan oppinut kaksivuotias puhui sujuvasti mammasta ja pappasta parin päivän jälkeen :) Vieläkin, jos Jasper löytää jonkun esineen tai vaatteen mitä ei tunnista, hän kysyy heti "mamma?" tai "pappa?". Ja eilen viimeksi uimassa hän alkoi puhua Vincentistä ja heti perään ruokapöydässä kertoi että "pappa leikki mörkö". Joten ikävä taitaa olla hänelläkin. Kiitos Alastaloille ihanasta vieraillusta ja toivottavasti nähdään pian!

1 comment:

Johanna said...

Mamma ja pappa kiittää kuten myös Vincent! Ikävä on kova ja kaipu kova sinne takaisin. Täällä Suomessa tulee vettä kaatamalla ja jopa 9 astetta lämmintä..... Kiitos tuhannesti ihanista muistoista!