Sunday, May 09, 2010

Ensimmäinen äitienpäivä


Niin se koitti äitienpäivä minullekin :) Kovin nopeasti vielä lapsen syntymän jälkeen. Ihanaa. En paljon lahjoja kaipallut, unta vain. Ja sainkin nukkua aamulla puoli kymmeneen asti. Ruhtinaallista. Varsinkin kun Jasperilla oli todella hankala yö. Hän on tähän asti nukkunut erittäin hyvin yöt. Herää vain kahdesti tai jopa vain yhdesti yössä. Mutta nyt hän heräsi parin tunnin välein. Eikä oikein suostunut syömäänkään kovin hyvin, itki vain. Isä nousi reippaana aamulla kukonlaulun aikaan hänen kanssaan ja äiti veteli hirsiä :) Kyllä maistui.
Kun heräilin vihdoin, minua odotti iso puska ruusuja ja ilmapallo tekstillä "Mom Rocks!" Sen lisäksi tietysti yhteinen kortti mun ihanilta pojilta :) Ja kaiken lisäksi Juho teki todella hyvän aamupalan. Että kyllä mua hemmoteltiin. Kiitos, mun elämäni miehet!!
Tehtiin vielä koko pieni perhe reissu venäläisille markkinoille, jossa Jamillalla oli perinteisesti balettiesitys. Hienosti meni taas jälleen kerran vaikka tällä kertaa neitiä jännitti aikalailla. Alkaa olemaan ikää sen verran, että miettii jo mitä toiset ajattelee. Ennen hän ei ole paljon jännitellyt ennen esitystä. Mutta pieni paniikki ennen esitystä on vaan hyväksi, tuleepahan skarppi suoritus. Ja niin se olikin.

2 comments:

alien said...

Olette te kyllä aika liikkiksiä, kun siinä vierekkäin nukutte... :)
Mukava muisto ensimmäisestä äitienpäivästä.

Anonymous said...

Jasper on niin ihku!! Tulkaa nyt äkkiä tänne sen vauvatuoksun kanssa :-) -m-