Saturday, March 27, 2010

Jättiläisvauva

Lääkäri sanoi tällä viikolla, että mun mahassa on jättiläisvauva. No ehkei nyt ihan noilla sanoilla, mutta asia tuli selväksi. Antoi lähetteen ultraan, jossa mitataan kuinka suuresta kaverista on kyse. Että mahtuuko ollenkaan ulos alaovesta. Mutta sanoi ettei syytä huoleen, vaikka vauva olisikin suuren suuri, aina se ulos saadaan jollain konstilla. Helpottavaa :) Että ei tartte kaveria tossa eturepussa ihan aikuiseksi asti kanniskella.
Minä painoin syntyessäni melkein 4.3 kiloa ja todennäköisesti siellä on samanlainen tai vähän isompi kaveri tulossa. Toi on kaiketi suht normaalia Suomessa. Tai jos ei nyt ihan normaalia, niin ainakin siihen ollaan totuttu eikä siitä nosteta kauheeta haloota. Täällä kun vauva painaa neljä kiloa, sitä viedään ympäri sairaalaa kaikenmaailman kokeissa, kun eihän noin isoa voi olla ilman että sillä ois joku vika. Joten luultavasti (toivottavasti) taas on kyse vaan amerikkalaisesta liioittelusta ja selvitään tästäkin säikähdyksellä. Minulle on ihan sama mistä ovesta tai mitä kautta vauva ulos tulee, kunhan tulee elävänä.
Joka tapauksessa ensi torstaina menemme mittauttamaan vauvan ja kerrotaan sitte tälläkin foorumilla lisää tästä jättiläisvauvasta. Ehkä me päästään jopa lehteen :)

1 comment:

Anonymous said...

Hyvä siitä tulee, täällä huutelee ihan reippaasti yks 4,9kg vauva josta on tullut näinkin fiksu ja filmaattinen aikuisena... ;o) Ei muuta ku tsemppiä!

T:Katja