Monday, March 08, 2010

Lääkärillä

Ei onneksi syytä huoleen. Turvotus ei ole vakavaa, vaikka melkoista onkin. Verenpaineen alapaine oli vähän koholla ja sitä nyt seurataan viikoittain. Mulla on seuraava lääkäriaika parin viikon päästä, mutta menen ensi viikolla verenpaineen mittaukseen varmuuden vuoksi. Eli tämän turvotuksen kanssa on vain selvittävä. Pitää vaan lepäillä ja yrittää kaikissa mahdollisissa väleissä nostaa jalat ylös. Käsien puutumiseen lääkäri ehdotti rannetukien ostamista ja niiden kanssa nukkumista. Vauvan riehuminen on pikkuhiljaa vähentynyt. Kyllä hän siellä edelleen liikkuu, mutta sellainen ihan mieletön mahan heiluminen on jäänyt. Taitaa kaverilla käydä tila vähiin. Makoilee pää alaspäin ja tunkee pyllyänsä välillä ihan väkisin mun kylkiluiden läpi. Se on todella epämukavaa. Venyttely on varmaan hänestä todella kivaa, mutta välillä pieni jalka törröttää mun mahassa ja sitä pitää pikkuhiljaa painella takaisin ettei ihan iho repeäisi.

4 comments:

Anonymous said...

Eikö lymfaterapiasta oli nyt apua? Sais edes vähän nesteet liikkeelle... Olet kyllä ihan mahtavan kokoinen nykyään!!! ;o]
Terveisin Riitta

Jenni said...

Kylläpäs sä ootkin kasvanut sitten viime näkemän! :D Koita juoda vaan ihan tosi paljon vettä (vaikka sit joutuukin äheltämään niille vessareissuille vastaavasti). Käy siellä uimassa viileissä vesissä! Koita kestää amppari (ja Juho)! Kohta se on ohi!

Johanna said...

Voi Ansku-kaveri!
Tsemppiä sinulle ei ole enää kauan jäljellä! Toivottavasti pystyt vähän lepäämään päivisin. Kivaa kuulla että uiminen teki sinulle hyvää.

Voimahaleja täältä aurinkoisesta Helsingistä!

-Mama Jo & Vincent

Ansku said...

Kävin eilen kiropraktikolla ja se teki ihmeitä mun selälle. Pystyn taas kävelemään ihan rennosti ja maha ei tunnu enää missään! Aivan mahtava kokemus!