Friday, March 20, 2009

Rankka viikko

Tämä viikko on ollut todella pitkä ja raskas. Ja erittäin stressaava. Alkuviikolla yötöitä ja valmistautumista sekä Gallon haastatteluun että CPIM kokeeseen. Mutta kannatti. 
Haastattelu meni mielestäni hyvin, mutta vahingosta viisastuneena pidän nyt pään kylmänä. Vaikka tuntuu, että meni hyvin, niin yhtään ei tiedä lopputuloksesta. Edellisten kanssa meni mielestäni vielä paremmin eikä mitään valmista tullut kuitenkaan. Joten odotellaan. Lupasivat ilmoittaa parin viikon kuluessa. 
E. & J. Gallo Winery on yksityisomisteinen perheyritys, mutta kaikkea muuta kuin pieni perheyritys. Mun päivä siellä alkoi puolentoistatunnin kierroksella ja olin todella suu auki lähes koko ajan hämmästyksestä ja ihastuksesta. (Sain privaattikierroksen, vain opas ja minä.) Kampus on ihan mielettömän iso (ajettiin isolla SUVlla varastossa sisällä...) ja erittäin hieno. Kaikki on mietitty loppuun asti. Ernest ja Julio Gallo, jotka viinitilan perustivat 30-luvulla, ovat tehneet hienoa työtä. Sekä viinin että ympäristön suhteen. Työntekijöitä yrityksessä on yli 5000 ja voluumit valtavat. Tekevät jopa pullot itse. Ja koska ovat siinä niin hyviä ja tehokkaita, myyvät niitä myös muille viinintekijöille. Olisin enemmän kuin mielissäni, jos sinne töihin pääsisin. 
Siellä meni siis torstai päivä ja vielä illalla piti opiskella CPIM sertifikaatin osakokeeseen. Tämä oli Master Planning of Resources moduuli ja huomenna alkaa seuraavan opiskelu. Joten olin ajoittanut kokeen juuri ennen, että saan sen pois alta. Mutta en ajatellut, että peräkkäisinä päivinä tärkeä työhaastattelu ja tärkeä koe ei ehkä ole paras mahdollinen yhdistelmä. Mutta pääsin läpi! Vaadittava pistemäärä oli 300 ja SuperLogistiikkaAnalyytikko sai 301!! :) Kyllä oli naurussa pitelemistä. Siis heti kun olin selvinnyt "mitä-jos-olisin-saanutkin-vaan-299" -shokista. Mutta täytyy sanoa, että on resource management mennyt todella perille, koska tämähän oli täydellistä optimoimista! Vain yksi "ylimääräinen tuote". Demand ja Production meni täydellisesti nappiin :)

1 comment:

Anonymous said...

HYVÄ SINÄ! Superassarista on helppo siirtyä superlogistiikka-analyytikoksi! :D

Onko seuravaksi tämä ITIl sitten? Täällä nimittäin kaikki lukee sitä (siis töissä)... :)
http://fi.wikipedia.org/wiki/ITIL