Monday, September 06, 2010

Uima-allas testattu

Nyt alkaa koti vihdoin näyttämään kodilta. Tavarat ovat viimein löytäneet paikkansa ja jopa pari tauluakin saatu seinään. Meinas jo mennä herne nenään tämän "rakennustyömaan" kanssa. En katso olevani mikään supersiivoushullu, mutta hermostun sekamelskasta. Ja nyt niitä laatikoita ja nyssyköitä on ollut pitkin lattioita jo yli viikon ja se alkoi olla liikaa. Juho on tietenkin ollut töissä arkipäivät ja pienen vauvan kanssa laatikoiden purkaminen ei vaan käy käden käänteessä. Jaana on ystävällisesti pitänyt Jasperia monena päivänä useamman tunnin, joten olen saanut paljon aikaan, mutta ei sekään ole riittänyt. Täällä oli maanantaina Labor Day, joka on pyhäpäivä ja Juholla vapaa. Sen lisäksi Juholla oli myös perjantai vapaa eli neljäpäiväinen viikonloppu. Päätettiin torstaina että nyt hoidetaan tämä homma valmiiksi että päästään vihdoin nauttimaan uudesta kodista. Ja niin me tehtiin. Tänään aamulla vielä ihan viimeiset tavarat paikoilleen ja valmis on!
Naapurimme Julie tuli aamupäivällä koputtelemaan ja kutsui meidän illalla grillamaan kanssaan. Todella ystävällistä :) Hän tuntuu muutenkin olevan erittäin mukava ihminen. Reilu nelikymppinen kahden lapsen äiti, ymmärtääkseni leski. Niin me sitte grillailtiin hänen ja muutamien hänen ystäviensä kanssa tuossa meidän uima-altaan reunalla ja nautimme lämpimästä kesä illasta :) Mahtava fiilis! Kaikki valmiina ja vihdoin voi rauhassa istua alas ja olla vaan.
Pojat, Juho ja Jasper, testasivat sitä ennen meidän poolin. Jasper oli ensin vähän ihmeissään, että mikä juttu tää on. Ei hän itkenyt tai mitään, mutta ei ollut mitenkään kovin innoissaan. Pidettiin pieni tauko ja toisella kertaa hän oli oikein innoissaan. Siihen saattoi vaikuttaa myös se että toisella kerralla altaassa oli muita isompia lapsia uimassa ja polskuttamassa vettä. Jaapo rakastaa lapsia ja haluaa aina olla mukana mitä ikinä tekevätkään. Tai ainakin seuraa silmä kovana.
Uiminen oli siis suksee, vaikka yksi hieman nolo seikka varjosti tätä ainutlaatuista kokemusta. Nimittäin: ostin Jaapolle uimista varten tarkoitettuja vaippoja eikä kaupassa ollut kuin yhtä mahdollista laatua. En sen paremmin katsonut minkälaisia ostin, varmistin vain että koko oli oikea. Juho kun alkoi pukea poikaa, naama vähän valahti kun hän totesi, että nuorelle herralle pitää laittaa vaalenapunainen Little Mermaid (Pieni Merenneito) uimavaippa. Ja kun meillä ei ole vielä edes kunnon uikkareita Jaapolle, niin piti siis mennä julkisesti polskimaan noissa tyttöjen vetimissä. Noloa. Todella noloa. Toivottavasti hän ei traumatisoitunut kovin pahasti. Ja myös siitä syystä tästä tilaisuudesta ei ole kuvia, koska isänsä kielsi niiden ottamisen.

3 comments:

Anonymous said...

Kun on miesten mies, niin ei kai se menoa haittaa, vaikka oiskin merenneitovaipat jalassa...Ihana moka! =oD Onnea uuteen kotiinne toivottaa Riitta

Jenni said...

Höh, olis tiettykin pitänyt ikuistaa! :) Ihanaa, että ootte päässeet asettumaan ja kivaa, että naapurikin on mukava! :)

Johanna said...

HAHAHAAAA! Mahtava tarina :) Onnea uuteen kotiin!!