Tuesday, July 14, 2009

Coldplayn keikalla jälleen

Oltiin eilen katsomassa Coldplayn keikkaa. Se oli ihan mieletön! Olimme katsomassa tämän saman tourin keikkaa noin vuosi sitten ja täytyy sanoa, että oli meno yltynyt. Edellinenkin keikka oli todella hyvä, mutta nyt pistivät kyllä vielä paremmaksi. Mietin, että miten kauan noi artistit oikein ovat tourilla yhtäjaksoisesti... Tämä porukka siis ainakin yli vuoden. Mahtaa olla rankkaa.
Shoreline Amphitheaterissa oli 22,000 ihmistä, loppuunmyyty keikka. Kuten nimi kertoo, lava on montussa ja heti sen edessä on ehkä parisenkymmentä penkkirivä ja valtava nurmikkorinne se takana. Meillä oli paikat siellä ja retkituolit mukana ja kaikkee. Aurinko paistoi vielä kun tulimme paikalle, mutta heti laskun jälkeen alkoivat pojat soittaa. Siellä oli mahtava tunnelma! Ensimmäinen kokemani konsertti, jossa käytetään hyväksi jokaisen taskusta löytyvää kännykkää. Koska oli kerran pimeää, niin Chris Martinin johtaessa koko 22,000 päinen yleisö teki aaltoja nostamalla kätensä kuten normaalistikin aaltoja tehdessä, mutta jokaisella oli puhelin kädessä ja siinä valo. Se oli todella hieno!! Aalto kiersi monta kertaa ja ihmiset hurrasivat :) Kyllä noinkin ison kansan saa yhtenäiseksi kun on joku kiva niksi.
Kello oli jo melkein puoliyö ennen kuin päästiin takaisin autolle ja sieltä kauheasta ruuhkasta jonnekin tielle. (Vaikka Juho löysikin todella hyvän oikoreitin.) Mä menin taas yöllä kolmeksi töihin, joten samoilla silmillä vaan. Ruokaa ja kahvia niin eiköhän se siitä. Kun vihdoin tulin aamulla kahdeksan maissa kotiin, niin sänky tuntui todella taivaalliselta! Nukuinkin sitte koko päivän, puoli kolmeen asti. Tässä mun osa-aikatyössä ei ole mitään muuta vikaa kuin aivan kauheat työajat. Maanantait ja tiistait menee ihan hukkaan, kun olen zombie enkä oikein pysty tekemään mitään hyödyllistä.
Muuten tässä ei ole enää tekemisen puutetta. Olen saanut tehtäväkseni kaksi isohkoa vapaaehtoistyötä liittyen eri logistiikka alan organisaatioihin. Tulee todennäköisesti vähän ehkä kiirekin jossain vaiheessa, mutta ei haittaa. Kiva kun on tekemistä. Ja toisesta noista hommista voin saada vielä muutaman roposenkin jos hyvin käy :)

No comments: