Thursday, January 08, 2009

Takaisin normaaliin

Ihanaa päästä taas elävien kirjoihin. Olen tehnyt eilen ja tänään pitkän kävelylenkin ja teki niin hyvää saada kunnolla raitista ilmaa, etten muista koska olisi ollut niin miellyttävää kävellä. Ehkä asiaa auttoi se, että ei ollut kiire mihinkään, aurinko paistoi ja oli sellainen suomalaisittain kirpeä syksyinen päivä. Kaunista :) 
Jouduin luopumaan vihkisormuksestani tänään epämääräiseksi ajaksi. Kauheeta. En haluaisi olla siitä rakkauden esineestä erossa yhtään, varsinkaan antaa vieraalle ihmiselle moneksi päiväksi. Mutta näin oli tehtävä, jotta timantit pysyvät mukana vähän rajummassakin menossa. Olivat kuulema kaiverruksen yhteydessä huomanneet ultraäänikuvassa, että muutama timantti on hieman löysällä ja pyysivät tuomaan takaisin jossain vaiheessa. Toivottavasti sille ei tapahdu mitään ja saan sen pian takaisin. 
En ole koskaan ollut mikään koruihminen ja käytän aika harvoin mitää koruja. Paitsi isoista sormuksista olen aina pitänyt. En tiedä tulenko vanhaksi vai mitä, mutta nykyään olen alkanut taas käyttää korviksiakin, vaikka en ole tehnyt sitä vuosiin. Olin varma, että vanhat reiät korvissa on takuulla menneet umpeen, mutta mitä vielä, ihan heittämällä meni läpi. 

No comments: