Friday, January 22, 2016

Joulujuhlia osa 2

Jasperin koulussa laulettiin porukalla joululauluja. Isommat soittivat soittimia ja pienimmät lauloivat kovaa ja korkealta. 


Pipareita leivottiin moneen kertaan joulun tienoilla. Tässä pieni jauhoäksidentti ja täysin asiasta tietämätön leipuri. Kun kysyin häneltä, mitä tapahtui, hän vastasi ettei tiedä miten se jauho lattialle joutui. 

Jasperin luokassa oli myös pienet joulukemut vuoden viimeisenä koulupäivänä. Jokainen oli tuonut kouluun paketoidun kirjan ja saivat sokkona valita säkistä paketin itselleen. 

Jasperin taidonnäyte piparin koristelussa. Yksinkertaisuus kunniaan. Taisi olla vaan kova halu syödä eikä koristella. 


Koska Jasper pääsi koulusta jo joulujuhlien jälkeen, pääsin hän mukaan hakemaan Antonia preschoolista ja moikkaamaan vanhaa opettajaansa ja kavereita. 

Joulupukin apulaiset mopoilee. 

Jouluaaton aamuna Jaanan perhe oli meillä puurolla ja tortulla. Rumin isä Shiek oli myös viettämässä joulua Kaliforniassa. 

Aattoiltapäivä ja -ilta vietettiin Alastalon perheen kanssa. Joulupukki pistäytyi jo aikaisin jakamassa parit lahjat odottaville pojille. 

Kirkon jälkeen kuusen alle oli ilmestynyt vielä paljon lisää lahjoja ja pojat olivat haljeta innosta. Hienosti meni lahjojen jakaminen ja kaikki olivat tyytyväisiä. 



No comments: