Wednesday, July 22, 2015

Mostly sunny :)

Heinäkuun alussa meitä helli helle ja käytiin Parolassa Panssarimuseossa. Siellä oli perhepäivä ja kaikenlaista ohjelmaa ja nähtävää. Pojat ajoivat mikroautoilla ja Antonin suosikki oli ehdottomasti panssarijuna. Sitä ihmeteltiin pitkään ja hartaasti. 


Pojat pääsivät kokeilemaan myös aasilla ratsastusta. 



Panssarimuseossa nähtiin myös Jukkaran perhe, jotka ovat saaneet uuden perheenjäsenen sitte viime näkemään. Ihana Justus valloitti meidät kaikki :)

Sorsa poikue kävi mökkirannassa lepäilemässä pitkän uintimatkan jälkeen. Poikaset ottivat kaikki vuorotellen pikkupäikkärit ja peseytyivät ennen matkan jatkumista. 

Mustiolla oli normaalin Parkkisen klaanin lisäksi noin 35 Kalifornialaista fudispelaajaa ja heidän vanhempiaan. Kolme suurta armeijan telttaa nousi yllättävän nopeasti niitylle ja lapsia oli joka puolella. Osa pelasi jalkapalloa joen rannassa ja osa saunoi ja ui. Loppuillasta parikymmentä lasta oli kerääntynyt yhden läppärin eteen katsomaan elokuvaa. Aikamoista vilskettä ja vilinää oli se viikonloppu. Sää tarjosi sadetta ja kylmää ilmaa, mutta saivatpahan nauttia vähän erilaisesta olosta. Suomen kesä on tämmöstä, välillä paistaa aurinko ja välillä sataa :) 


Tässä pojat saivat elämänsä ensimmäiset mustikkamaidot Väisästen mökillä Merimaskussa. Itse kävivät keräämässä mustikat ja hyvältä maistui. 


Sen verran mökillä riehuttiin kuuden lapsen voimin, että meidän pojat sammuivat molemmat takapenkille kotimatkalla. 


Poikien pikkuserkkuja ja minun serkkuja käytiin tapaamassa kahdessa eri osoitteessa. Ensimmäisessa kuvassa Jenni, Paavo, Anton, Kerttu, Lauri ja Jasper. 


Ja tässä Tuomas, Anton, Jasper ja Tuomaksen vaimo Hanna. 

Vanha ja turvallinen tuttavuus Seikkailupuisto on jälleen ollut ohjelmassa jo useaan kertaan. Siellä on käyty ihmettelemässä Koekaniini Koposen keksintöjä, uitettu laivoja, viiletetty köysiradan kyydissä, roikuttu, juostu, syöty jätskiä ja vaikka mitä. Paljon on vielä tekemättä. 



No comments: