Friday, October 31, 2014

Lapsia

Muutamia kuvia lapsista matkan varrelta. Anton haluaa kaikki samat mitä Laralla on. Tukkaponinhäntä oli yhdessä vaiheessa se juttu, mutta nyt hän halusi laittaa Laran tyttöaukkarit. Ja näytti itse asiassa punaisessa paidassaan vähän tytöltä :)

Lämpimän syyspäivän kunniaksi pikniklounas takapihalla. Taustalla keittiön vanha lavuaari, kun remontti on vielä hieman kesken.

Antonin ja Laran sisämopoilun tyylinäyte.

Anton  odottaa tässä tämän päiväisessa kuvassa kovasti sadetta. Bay Area ei ole saanut kunnon sadetta sitten helmikuun ja nyt kaikki puhuvat suuresta sateesa, joka tänään vihdoin tuli. Television aamu-uutisissakin seurattiin 15 minuutin välein missä sade menee ja milloin sattuu omalle kohdalle. Meillä oli myös telkkari auki koko aamupäivän, koska Kalifornia kärsii todella järkyttävästä kuivuudesta ja vesi on enemmän kuin tervetullutta. Tietysti yhden päivän sademäärä ei vielä riitä mihinkään, mutta toivottavasti saamme kunnon talven ja paljon, paljon vettä taivaalta.
Sadepäivän kunniaksi järjestelin lastenhuoneen uuteen uskoon. Nyt on taas lisää tilaa leikkiä ja seesteisempi outlook. Aikaisemmassa versiossa mua häiritsi, että kun ovesta tulee sisään, näkee ensimmäisenä leluhyllyn ja sen eteen aina västämättä tulevan sotkun. Nyt ovesta tullessa näkee ekana sohvan ja sängyn ja lelut jää vasemmalle. Jotenkin feng suit on nyt paremmin :)

No comments: