Monday, January 28, 2013

Kevät Suomessa

Lennot varattu! Minä ja pikkupojat tullaan Suomeen maaliskuun 6. päivä ja ollaan heinäkuun alkuun asti :) Mahtavaa! Juho on tietysti ikävissään, mutta hän tulee perässä toukokuun puolessa välissä, joten meillä on vielä rutkasti aikaa nautti Suomesta koko perheen voiminkin.

Saa nähdä miten me "kalifornialaiset" oikein pärjätään siellä maaliskuun alun talvessa. Silloinhan voi vielä olla ihan kunnon talvi, lunta ja pakkasta. Toivottavasti olisikin, että päästäis pulkkamäkeen! Toisaalta taas toivon, ettei se lumi ihan kamalan kauaa enää olisi maassa, koska meidän rattailla ei taida siellä pästä kovin helposti kulkemaan sohjossa. Mutta kyllä on kiva tulla! Talvi on ehkä parhaimmillaan juuri maaliskuussa, kun saa nauttia talvesta todennäköisesti aurinkoisessa säässä. Kevät alkaa siitä pikkuhiljaa puhkeamaan ja ehditään vielä kesästäkin hiukan nauttia.

Tämä taas toisaalta aiheuttaa kovan pakkausdilemman. Pitää pakata kaikenlaista toppatakeista shortseihin. Ja kuitenkin pitäisi pystyä tulemaan pienellä tavaramäärällä kun joudun yksin matkustamaan kahden pienen lapsen kanssa. Meidän pitäisi myös pystyä mahtumaan siellä päässä tavaroinemme yhteen autoon. hhhhmmmm. Voi tulla mielenkiintoista. No, ainakin turvaistuimet sain hankittua sieltä päästä, joten niitä ei tarvitse roudaa lentokentällä. Toivottavasti saan vielä tuplarattaat portille asti, koska muuten voi tulla tenkkapoo. Kaikenlaista hommaa tässä vielä on ennen kuin koneeseen päästään (esim Antonilla ei ole vielä passia ja molemmat pojat pitää vielä terveystarkastukseen), mutta fiilikset on mitä parhaimmat.

Laittakaa siis kalenteriinne ja yritetään nähdä mahdollisimman monia :) Puhelinnumerosta on vielä osaa sanoa, koska en tiedä toimiiko mun vanha prepaid, mutta Facebookista ja meilistä (parkkinen piste annemari at gmail piste com) saa kiinni.

1 comment:

alien said...

Tervetuloa!!!
Tää on siis niin parhautta :))
Äläkä sellaisia vaateongelmia mieti. Hommataan vaikka lainaksi tai kirpparilta!
Luulen, että, kun täällä alkaa facebookissa huudella, että olisko jollain lainata muutamaksi viikoksi, niin kyllä järjestyy:))
Tosi hienoa, kun tulette. Hyvä päätös! :)