Saturday, August 25, 2012

Lomalla osa 2

Keskiviikko aamupäivä meni urheillessa. Minä kävin salilla ja Juho uimassa ja pyöräilemässä. Iltapäivä vietettiin Donner järven rannalla hiekkalinnoja tehden.
Torstaina aamupäivällä käytiin vetäsemässä sellainen patikkaretki että alta pois! Mentiin hiihtokeskus Squaw Valleyyn ja otettin sen juurelta iso koppihissi ylös vuoren rinnettä. Huikeat maisemat! Sieltä high campilta lähdettiin kipuamaan vielä vaan ylöspäin. Pojat istuivat kuuliaisina kärryssänsä ja minä ja Juho työnnettiin vuorotellen hiki valuen. Kunnon fat camp menossa :) Välillä piti tietysti imettää Antonia puun juurella ja Jasper halusi myös itse kävellä jonkun matkaa. Korkeuseroa matkalla tuli 207 metriä. Mutta ei siinä vielä kaikki! Aloitimme patikoinnin noin kahdesta ja puolesta kilometristä. Eli aikalailla sai ohut ilma huohottamaan :)
Iltapäivän palkintona oli taas leppoisaa rannalla oloa, tällä kertaa Lake Tahoen rannalla Kings Beachillä. Järvivesi oli niin ihanaa! Pehmeä hiekkapohja ja pitkälle matala ranta toivat mieleen lapsuuden kesät mummulan mökillä. Lilluessani vedessä laitoin silmät kiinni ja kuvittelin olevani Yläneellä :)
Samana iltana saimme vielä vieraitakin. Puolitutuillamme Silkellä ja Klausilla on talo täällä ja he pistäytyivät viinilasillisella. Oli mukava nähdä heitä pitkästä aikaa.

Perjantai aamulla minä kävin ratsastamassa läheisellä tallilla. Teimme tunnin lenkin ihanissa vuoristomaisemissa istuen lännen satulassa. Äidin laatuaikaa. Isän laatuaika oli vuorossa sen jälkeen ja Juho kävi polkemassa erittäin jyrkkämäkisen reitin pyörällä. Iltapäiväksi ajoimme Tahoe Cityn hiekkarannalle. Jasper rakastaa uimista, mutta järvi pienine aaltoineen olikin pelottava. Hän ei ole koskaan uinut luonnon vedessä eikä uinut nytkään. Tuli pitkän suostuttelun jälkeen hiukan kahlaamaan, mutta halusi hyvin nopeasti takaisin rantaan. Leikkipuisto vei voiton ja siellä hän viihtykin todella pitkään. Mahtavaa katsoa miten Jasper ystävystyy toisten lasten kanssa ja jopa juttelee heille muutaman sanan englantia :) Hän on reipas ja sosiaalinen pieni mies :)

1 comment:

Melissa said...

Teidän pojut on kyllä niin suloisia. Isompi ainakin ihan sun näköinen :D