Wednesday, September 16, 2009

Nallekarkki


On ollut vähän laihanlaiset kirjoitukset tässä viime aikoina. Johtuen siitä että täällä tapahtuu niin isoja juttuja ettei ole vielä uskallettu paljon ääneen puhua. Eikä oikein ole kielenkannat muutakaan keksineet. Mutta nyt kun kaikki on ainakin toistaiseksi hyvin, niin pitää alkaa purkamaan asioita täälläkin. Ja tämä juttu on niin mahtava, etten malta olla puhumatta. Eli meille tulee vauva! Huhtikuussa. Virallisesti laskettuaika on huhtikuun 16. päivä. Käytiin tänään ensimmäisessä ultrassa ja pieni nallekarkin näköinen olio sieltä katteli vastaan. Jotenkin se teki tästä kaikesta ihan hirvittävän todellista. Tähän asti on ollut epätodellinen olo, mutta nyt siis todistettavasti mun mahassa on joku.
Kroppa on läpikäynyt sellaisen myllytyksen että alta pois. En lähde erittelemään yksityiskohtaisesti, mutta viime viikot on ollut sellainen olo, että mä en enää itse hallitse omaa kroppaani yhtään, vaan joku muu. Nyt alkaa kaikki oireet olemaan ohitse ja mun keskivartalo on hyväksynyt ylimääräisen tyypin. Nyt on vaan sellainen euforinen olo :) Me ollaan todella onnellisia!


4 comments:

Anonymous said...

WAU!!!!! Aivan hirmuisen älyttömästi onnea teille molemmille - tai siis kaikille!!! :o}
toivottaa Riitta

aliens said...

Onnittelumme! Pitäkää hyvää huolta toisistanne <3<3<3

Anonymous said...

ONNEA!!! <3 Kertakaikkiaan ihanat uutiset :) Onnea molemmille. Sieltä se peppilotta tuloo!
Jenni

Hanna Kopra said...

Onneksi olkoon nyt vielä! Toi on niin omituista, että huh huh. Ajatella nyt: joku ihminen kasvaa ihmisen sisässä. Sehän on kuin tieteiselokuvasta! Niin ja mä olen kuitenkin ollut kahdesti raskaana ja hassua se oli toisellakin kerralla… Muista nauttia nyt ja ottaa raskaudesta kaikki irti!