Tuesday, July 22, 2014

Ystävyys

Jasperin summer camp viikko oli todella mahtava. Hän nautti siitä niin paljon, että mietin tosissani laittavani hänet joka viikko sinne. Mutta tulee turhan kalliiksi, 150 USD / viikko. Mutta kyllä nyt ainakin toiseksi viikoksi vielä. Siellä on joka viikko eri teema ja yhdessä katsoimme, että elokuussa on eläinteema yhtenä viikkona ja se häntä kuulema eniten kiinnostaisi.
Tässä kuvassa jaetaan viikon päätteeksi jokaisella "todistus", jossa on lapsesta otettu kuva leirillä ja mainittu jokin asia missä hän on paras. Jasper oli viikon paras puhaltamaan saippuakuplia :)
Jasperin (hänestä katsottuna) oikealla puolella istuu Finn, jonka kanssa he ovat erittäin hyviä ystäviä. Pojat on hyvin samanoloisia, samasta muotista tehtyjä. Menisivät ihan veljeksistä. Finnillä oli ollut jo viikonlopun jälkeen Jasperia niin kova ikävä, että äitinsä laittoi sunnuntai-iltana viestiä josko Jasper voisi tulla maanantaina leikkimään heille. Ja tietenkin voi! Minä vein pojan sinne ja heillä oli ollut niin huisin hauskaa. Tämä oli itse asiassa Jasperin ensimmäinen playdate ilman äitiä tai isää. Ihan itsekseen kyläilemässä kaverin luona. Minä olin vähintäänkin yhtä innoissani tästä :) Kun menin hakemaan häntä, pojat istuivat sohvalla Jasper palomiehen puvussa ja Finn poliisin puvussa. Harmi ettei ollut kameraa siinä kohtaa mukana. Näitä lisää!

No comments: