Wednesday, July 16, 2014

Huonemuutoksia

Jasper on ollut tämän viikon summer campilla aamupäivisin ja nauttinut koko rahan edestä. Siellä ollaan aamupäivä ja tehdään kaikkea kivaa. Askarrellaan, pelataan, leikitään ja vaikka mitä. Hänen hyvä ystävänsä Finn on myös siellä ja siitäkös riemu repesi. Tässä ollaan aamulla menossa sinne lunch box mukana :)

Pojat saivat vihdoin toivomansa kerrossängyn ja vaihdoimme samalla makuuhuoneita. Pojat saivat meidän vanhan makkarin, joka on isompi ja huomattavasti valoisampi huone. Me muutimme pienempään ja tämä järjestely toimii heti paljon paremmin. Lapset viihtyvät uudessa huoneessaan, kun on tilaa ja valoa leikkiä, eikä lelut kulkeudu joka puolelle. Tai ainakaan ihan niin paljon kuin ennen. Kaikki ovat tyytyväisiä järjestelyyn.




Minun ihanat supermiehet, jotka yhdessä rakensivat kerrossängyn! Pojat olivat niin innoissaan uudesta sängystä, ettei uni meinannut tulla lainkaan ensimmäisinä öinä. Ja yläsänkyyn kiipeillään ja siellä leikitään koko ajan. Ihanaa katsoa kun lapset ovat niin innoissaan :)

Tämän kuvan laitoinkin jo Facebookiin, mutta tännekin vielä kun on niin kertakaikkiaan hassu. Normi puistoreissulla rattaissa on mukana 3 lasta, 2 potkulautaa, 1 potkupyörä, 2 laukkua, 3 tennispalloa, 2 jalkapalloa, 2 pyöräilykypärää ja 1 kahvia siemaileva äiti työntämässä karavaania :) Mitä äiti ei tekisi omien ja lainalasten vuoksi!

No comments: