Thursday, June 26, 2014

Harrastuksia

Käytiin Half Moon Bayssa asti puistoilemassa kun kaverit asuu siellä väliaikaisesti ennen Suomeen lähtöään. Siellä oli erittäin hauska asukkaiden itse rakentama puisto ja paljon erilaisia ulkoleluja: pyöriä, potkulautoja, polkuautoja yms. Half Moon Bay on kukkuloiden toisella puolella ihan Tyynen meren rannassa ja siksi suurimman osan vuodesta sumuinen ja viileä, mutta meille sattui oikein ihana aurinkoinen päivä.

Jasperin kauan odotettu jalkapalloharrastus lähti viimein käyntiin. Hän on odottanut sitä todella paljon ja aika paljon jännitti ensimmäiset harjoitukset. Mutta kaikki meni todella hyvin. Hän kuunteli hyvin ohjeita ja teki juuri niin kuin pyydettiin. Pärjäsi hyvin kaikissa tehtävissä ja teki uusia kavereita. Yhden Oscarin kanssa jäätiin vielä puistoon ja kotiin ei olisi menty millään. Matkalla Jasper vielä kysyi, että onko jo taas huomenna socceria :)

Uima-allas on ahkerassa käytössä kun iltapäivisin on kuuma. Pojat pärjäävät hienosti liivien kanssa jo itekseen. Jopa Anton. Aikuisen ei paljon tarvitse muuta kuin vierestä kattoa, ettei tapahdu mitään odottamatonta. Molemmat hyppii laidalta veteen ja loiskivat innoissaan. Pitäisi saada Jasper vielä oikeaan uimakouluun, ettei ole harha omasta uimataidosta.


Rauhallinen lukuhetki yhdessä, Anton, Lara ja Jasper :)

No comments: