Friday, June 20, 2014

Lasten kavereita ja äidin kavereita

Vanhoja ja uusia kavereita on tavattu niin paljon kuin mahdollista. Vanhojen kavereiden kanssa ollaan käyty pelaamassa jalkapalloa ja uusien kavereiden kanssa muun muassa Happy Hollown pienten huvipuistossa. Lämmintä ja aurinkoa on riittänyt joka paikassa.

Maia, Aurora, Finn ja Jasper. Kolme viimeistä ovat todella hyviä kavereita ja ollaan oltu samassa (äitien?) leikkiryhmässä heidän syntymästään asti. Jälleennäkeminen on ollut riemullista.

Veljekset :)

Minä pääsin nauttimaan ihanasta tyttöjen päivästä ystäväni Paulan kanssa heppamessuille. (Isänpäivän kunniaksi äiti lähti hauskanpitoon.) Siellä hujahti päivä hienoja esityksiä ja hevoshuutokauppaa seuratessa ja myyntikojuja penkoessa. Buutsit oli hakusessa, mutta ei löytynyt sopivaa kokoa. Ei tietenkään. Onneksi edes toinen meistä sai todella makeat saappaat kotiin viemisiksi.

Tämä muuli olisi lähtenyt heti mukaan, jos olisi ollut tarpeeksi rahaa. Ja kuljetustraileri. Ja peräkoukullinen auto. Ja talli. Että siis muutaman pieni yksityiskohta vielä puuttuu tästä suunnitelmasta, mutta rakastuin silti :)



Jalkapallopeli käynnissä. Anton maalissa ja Jasper takana oikealla Barcelona puvussaan.

Menlo Parkissa oli keskiviikkona block partyt ja siellä piti tietenkin käydä kääntymässä. Festarikyläluutia kun ollaan. Siellä oli taas jos jonkunmoista toimintaa ja kojua ja tekemistä lapsille. Pojat hyppivät pomppulinnassa, maalasivat traktorin kauhaa, istuivat traktorissa ja kuorma-autossa, ihmettelivät poliisiautoa (taas jälleen kerran) ja Jasper kokeili jopa karatea. Se oli kuulema ihan hauskaa, mutta ei hän halua oikeisiin harjoituksiin.

No comments: