Tuesday, June 10, 2014

Kesäfestareita ja puistoilua

Sunset Magazinen pääkonttori on meidän kadulla ja he järjestävät siellä aina kesäkuun alussa viikonlopun kestävät festarit. Kaikkea mahdollista liittyen pihaan, matkustamiseen, grillaamiseen, puutarhaan yms. Koska katu on suljettu heidän kohdalta, me asukkaat saamme ilmaiset liput heidän aiheuttamasta "haitasta." Sehän sopii meille! Siellä on aina hauska käydä ja maistella erikoisia ruokia ja ihmetellä kaikkea. Pojat pääsivät heti portin sisäpuolella tutustumaan Menlo Parkin poliisin kalustoon. Ja pienemmät saivat sheriffin tarrat paitaansa :) Jasper kävi myös kokeilemassa seinäkiipeilyä, mikä tuli tutuksi Suomen reissulla.




Täällä on ilmoja pidelly, sunnuntaina oli 38 astetta auton mittarin mukaan lämmintä. Siis niin kuuma, ettei ulkona oikein voi olla ollenkaan. Hankittiin pojille pieni kahluuallas takapihalle, jossa voivat roiskia ja juosta niin paljon kuin sielu sietää. Vaikka etupihalla onkin uima-allas, niin nyt hoitolapsen kanssa en uskalla lähteä kolmen kanssa sinne. Meidän pojat pärjää molemmat jo ihan hyvin liiveillä itekseen, mutta on siinä kuitenkin oltava silmä kovana koko ajan. Kolme vois olla vähän liikaa, jopa mulle :)

Hoitolapsesta puheenollen, käytiin heidän perheen kanssa patikoimassa ja silloinkin oli todella kuuma päivä. Noin kolmen tunnin matkalla käveltiin sekä ylä- että alamäkeä, mutta suurin osa reitistä kuitenkin metsän varjossa. Kaikki lapset viihtyivät taas oikein hyvin ja Jasper käveli myös osan itse.

Peruspuistoilua on harrastettu joka päivä, mutta vielä ollaan innoissaan kaikista "vanhoista tutuista" puistoista, joissa ei olle aikoihin oltu. Tässä Johnson Park Palo Altossa, jossa on Jasperin mukaan mahtavin liukumäki ikinä. Antonkin innostui siitä niin, että juoksi joku sata kertaa ylös ja uudestaan.


Tässä Ryhmä Rämä lähipuistossamme Burgesissa liikkeellä kolmella rattailla ja yhdellä potkulaudalla. Jaapo potkulaudalla ja pienet työnsivät omia rattaitaan. Olen todella ylpeä lapsista, kun kävelivät niin hienosti koko matkan. Ei ole pitkä matka, mutta muutama pikku kadunylitys kuitenkin. Hienosti seisoivat jonossa ja odottivat vuoroaan.

Samalla puistoreissulla pelattiin vähän jalkapalloa ja Jasper näytti taikatemppuja skate parkissa. Hän menee todella hienosti. Antsu on jalkapallovirtuoosi, jopa tukkaa myöten. Kun on tyttö nyt talossa, meidän nuorimmanen haluaa myös ponkkarin tukkaansa :) Etutukkaan tietenkin.

No comments: