Saturday, December 19, 2009

Rauta ihmisen tiellä pitää

Rauta vaikuttaa todella! Olen vihdoin tullut takaisin! Siis minä itse eikä se kauhea kiukkuinen ja väsynyt akka, joka on ollut täällä muutaman kuukauden. Juhokin on ihan haltioissaan kun on saanut vaimonsa takaisin :) Kyllä on pienestä ihmisen elämä kiinni. Kaikki oli vain raudan puutetta. Nyt olen ihan tarmoa täynnä ja hyvällä tuulella. Mahtavaa :)
Ystävämme Mike ja Page olivat eilen kylässä ja kertoivat ilouutisen, että odottavat myös vauvaa!!! Tällä hetkellä 10. viikko menossa ja laskettu aika heinäkuun puolessa välissä. Siinä tulee todelliset kaverukset meidän lapsista. Todella ihana uutinen, varsinkin kun heillä on ollut ongelmia asian suhteen. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja kesällä tutustutetaan pienet ihmiset toisiinsa :)
Tämä Tarmo-Vaimo taitaa lähteä nyt salille hakemaan kunnon hikeä! Hyvät viikonloput kaikille :)

2 comments:

Johanna said...

WOW! Ihana kuulla että rauta auttaa! :)
Ehkä minunkin pitäisi aloittaa rautakuurin kun voimat ei oiken riitä kaikkiin..... muutto, vauvan hoito, sisustaminen, huonekalujen osto, päiväkotiin ja neuvolaan ilmoittautumiset, ruoka ostokset, joulu hässäkät, sukulaiset....ehkä pieni rautakuuri olisi täälläkin tarpeeseen?

GOD JUL!

Hanna Kopra said...

Ja Deee. Dee-vitskua kehiin ja Omega3:a. Mutta tietenkin riittävästi vettä, ravitsevaa ruokaa, liikuntaa, ahppea ja unta.

Mä olen vahvasti myös sitä mieltä, että raskaana pysyy hyvässä kunnossa, kun voi nauraa. Se hapettaa itseä ja vauvaa hyvin. Eli höpsöjä juttuja vaan kehiin. Pysyy myös rennompana. Itse ja siinä sivussa muut.

Ja kyyykistely! Se on mun ohje kaikille raskaana oleville. Kyykistely kuin lypsyllä olis ilman jakkaraa. Kiitos seisoo sitten siellä synnytyshuoneessa, kun lihakse on vetreitä ja enempi venyy eikä niinkään pauku paikat.

Raskaana oleminen on niin hassua, greisiä ja omituista. Ja siis todellakin taitaa olla myöhäistä miettiä onko valmis. Ja tietenkin sä/te oot/olette. Höpsistä keikkaa! Hermothan kakaroiden kanssa menee, mutta just pääsee ihan absurdeihin keskusteluihin mukaan ja upeille teekutsuille!

IHANAA ODOTUSTA!