Friday, September 26, 2008

Opiskelija elää pyhällä hengellä

Opintotukikeskus muisti mua kauniilla kirjeellä, missä kerrottiin, että tuki lopetetaan. Ja itse asiassa he ovat maksaneet jo yhden ylimääräisen kuukauden. How nice! Selitykseksi annettiin, että he eivät katso, että opintoni ovat päätoimisia, koska kursseja on vain 6 kreditin verran ja päätoimisuuteen vaaditaan 9. 
Jokunen meili on tässä nyt vaihtanut omistajaa kun olen yrittänyt selittää, että tämä on viimeinen jakso ja kaikki kurssit on jo käyty. Ei ole enää mistä ottaisi sen yhden kurssin lisää. Ja koska olen kansainvälinen opiskelija enkä voi tehdä täällä ansiotyötäkään, en pysty itsekään parantamaan mitenkään omaa taloudellista tilanneta. Ei auta, loppu mikä loppu. Rahaa ei tule. Opintotukikeskus on siis sitä mieltä, että ei pidä valmistua. Niin kauan kuin olet "putkessa" niin kaikki on hyvin, mutta loppusuoralla tulee äkkikuolema. 
Vielä on yksi korsi käytettävänä ja aionkin tämän viikonlopun aikana kirjoittaa niin vakuuttavan valituskirjelmän, että siitä olisi H.Karpokin ihmeissään.  

No comments: