Monday, July 21, 2008

Musiikkia ja muuta taidetta


Mahtava viikonloppu takana. Perjantainen Coldplayn keikka oli ihan mieletön. San Josen HP Pavillion oli aivan ääriään myöten täynnä ja porukka joras ihan hulluna. Vaikka Coldplay soittaakin tosi mellow rokkia, niin kummasti siellä vaan jengi heilui. Ja nyt meillä on valtava konsertti kuume päällä tietenkin. Ostettiin vielä liput Madonnan keikallekin marraskuulle. Ei varsinaisesti olla mitään Madonna faneja, mutta se mimmi jos joku osaa järjestää shown. Eli keikka tulee varmasti olemaan näkemisen arvoinen. 

Menlo Parkissa oli viikonloppuna taas joka vuotuiset Connoisseur's markkinat ja siellä oli vaikka mitä kivaa taidetta ja käsityötä. Ostettiin kaksi 1930-luvulta olevaa kehystettyä valokuvaa San Franciscosta. Toisessa rakennetaan Golden Gate siltaa ja toisessa Lombard Streetin kiharaosuutta. Todella makeita kuvia. Ystävälläni Loimaanorpalla on julistekokoisena valokuva Pariisin Eiffel-tornista rakennusvaiheessa ja se on aina ollut mielestäni sairaan makee. Nyt sain itse näistä maisemista vastaavat :) 
Maijalle sellaiset terkut, että ensi kesänä mennään omalla standillä ja sun tauluilla sinne markkinoille :) Meillä on Juhon kanssa jo suunnitelmat valmiina.  

No comments: