Monday, July 07, 2008

Juhannus


Vähän tulee jälkijunassa näitä Suomi päivityksiä, mutta tulee kuitenkin...
Juhannus meni oikein mukavissa merkeissä Mustiolla Parkkisten kesäpaikalla. Siellä oli aattona 14 henkeä ruokapöydässä ja meno sen mukainen :) Oli tosi mahtavaa nähdä kaikkia melkein vuoden tauon jälkeen, varsinkin tietysti Eliasta, joka oli kasvanut jo isoksi pojaksi. Siellä oli siis Liisa ja Keijo (Juhon isovanhemmat), Leena, Martti, Martin pojat Tumppi ja Ville, Minna, Elias, Maija, Diamond, Matleena, ja yksi pariskunta Saksasta. Syötiin, juotiin, saunottiin ja poltettiin kokkoja (kaksi) eli ihan perinteisesti.
Juhannuspäivänä minä ja Leena käytiin Glorian ja Allanin kesäpaikalla Fiskarsissa. Maailma on todella pieni: Gloria ja Juho ovat olleet samalla taidehistorian kurssilla Foothill Collegessa, Gloria on suomalais-kiinalainen nainen, asuu Menlo Parkissa ihan meidän naapurissa, ja heillä on kesäpaikka alle kymmenen kilsan päässä Mustiosta! Juho kun ei kerran ollut Suomessa, niin minä ja Leena edustettiin.
Sunnuntaina ajoin vielä kotimatkalla Paraisille setäni Pentin ja tätini Mirjan mökille. Siellä oli Tiina ja Nikke myös, ja juuri vaihto-oppilasvuoden jälkeen kotiin palannut Tuomas. Oli kiva nähdä omiakin sukulaisia :) Tämä porukkahan, lukuunottamatta Tuomasta, kävivät toukokuussa San Franciscossa.

No comments: