Thursday, July 31, 2008

Kilojen karistusta

Jotenkin Suomessa ollessa ei tullut liikuttua niin paljon kuin täällä ja totesin taas, että kun pitää hyvästä ruuasta niin ilman liikuntaa vaan lihoo. Nyt on sitte käyty salilla kerran jos toisenkin ja alkaa vähän olemaan parempi fiilis. Keskivartalolihavuus ei vaan ole kaunista, eikä myöskään kivaa. Onneks mun salilla sattui olemaan just nyt lista, johon nimen ja puhelinnumeron laitamalla sai ilmaisen personal trainer session. Eikun tuumasta toimeen ja kaveri soittikin mulle sitte aivan heti. Heti seuraavana päivänä olin reippaana vastaanottamaan kaikki tarvittavat kikat ja niksit rasvaprosentin pienentämiseksi. Ja tulihan niitä ohjeita, paljon. Rasvaprosentti ei ollut ihan niin kauhea kuin arvelin, mutta aika korkea kuitenkin. Ja nuori mies painotti moneen kertaan, että ruokavaliolla on vähintään yhtä suuri merkitys kuin liikunnalla, että pitäis katsoa vähän mitä suuhun laittaa. Jaa, että pizzaa ei voikaan syödä joka päivä? Mitäs nyt tehdään? 
No joo, se oli motivoiva sessio ja siitä jäi hyvä fiilis. Sain uusia vinkkejä, jotenkin kun noi vanhat ohjelmat jo vähän tylsistyttää. Nuori mies oli oikein kohtelias ja hyväkäytöksinen ylipainoiselle tädille :)
Loimaan-Nooralle vaan paljon tsemppiä, samassa veneessä ollaan! 

2 comments:

Anonymous said...

Toinen ylipainoinen ulkosuomalainen täti tiedustelee, mitä ohjeita saitkaan keskivartalon kutistamiseksi?

Terveisin
Lähinnä lantion seudulta ylipainoinen

PS. Kiva seurata blogiasi.

Ansku said...

Ihan hirveesti pitäis tehdä kaikkea corea vahvistavaa. Tavis vatsoista kaikenmaailman kiertoihin ja lankkuihin. Pilates ois kaiketi kans tosi hyvä. Tämä kaveri ei sitä maininnut, mutta olen kuullut muilta, että sillä saa ilmeisesti hyviä tuloksia. Pitää ehkä käydä kokeilemassa...