Wednesday, July 16, 2008

Kotona jälleen

Kyllä on mahtavaa olla kotona. Siis täällä Menlo Parkin kotona. En ois uskonut, että Suomessa ollessa tulee niin kova koti-ikävä tänne. Mutta tietysti tuli, kun rakas on täällä. 
Mä pystyin melkein erottamaan tämän talon lentokoneesta, kun se kaartoi Menlo Parkin ympäri. Erotin Glenwoodin, mutta oli niin paljon puita edessä, etten ihan nähnyt taloa. Ja mulla oli ihan liikuttunut olo. Hassua. 
Viikonloppu meni aika väsyksissä, ei tehty oikein mitään. Yritettiin mennä perjantaina juhlimaan Juhon syntymäpäiviä, mutta oltiin molemmat niin väsyneitä, ettei siitä tullut oikein mitään. Käytiin vaan syömässä Gordon Bierschissä. 
Mutta maanantaina oltiin jo ihan energiaa täynnä kun oli Policen keikka. Se oli Shoreline Amphitheatressa, joka on on taivasalla Bay rannalla. Aivan mahtava keikka! Porukkaa oli yli 12 000 ja fiilis sen mukainen. 
Ja hei! Sain työharjoittelupaikan syksyksi! Mulla oli heti perjantai aamulla tänne tultuani palaveri ja se oli sitä myöten selvä. Tämä firma tuo maahan ja myy eteenpäin tax free tuotteita, lähinnä viinejä ja muita alkoholijuomia, mutta myös jonkun verran tupakkaa ja kauneustuotteita. Mun projektina on selvittää heille optimaalinen logistiikka ketju. Suomeksi siis selvittää mistä kaikkialta maailmasta heille tulee tavaraa, mihin se on heiltä menossa, mihin tavara olisi järkevintä tuoda, millä ja missä määrin sekä missä sitä pitäisi varastoida. Firmalla on omia duty free kauppoja Mexicon rajalla useita ja asiakkaina on risteily alukset. Todella mielenkiintoinen projekti ja ihmisetkin vaikuttivat olevan mukavia. Odotan innolla syyskuuta :)

No comments: