Thursday, January 03, 2008

Syksyn arvosanat

Vihdoin ja viimein sain arvosanat syksyn kursseista ja, oletteko valmiit, tässä ne tulee: Marketing Management A-, Managing Innovation and Technology A, Operations Management A. Siis voitteko kuvitella??? Pelkkää A:ta!! Siis MÄ, keskivertokukatahansa, saan ihan mielettömän hyviä arvosanoja!! Tää on aika uskomatonta. Aika makeeta.
Juho pisti (tietenkin...) vielä paremmaksi, sai omista neljästä kurssistaan kaikista A:n :) Me ollaan ihan hulluja hikkareita!! En ois uskonut omasta puolestani, Juho nyt on vedellyt koko ajan pelkkää A:ta, joten se oli ihan selvä juttu, mutta että mäkin??
Kyllä tuntuu hyvältä kun kova työ palkitaan. Ensi viikolla alkaa taas uusi jakso ja uudet kurssit. Käytiin tänään kauheessa kaatosateessa San Franciscossa ostamassa mulle uusia kirjoja, mutta en saanut ostetuksi kuin yhden. Vähän kummallista, että tiistaina on ensimmäiset tunnit eikä koulun kirjakaupassa ole vielä kaikkia tarvittavia kirjoja. Ja mulla on kuitenkin luettavaa siihen mennessä. No saanpahan lomailla vielä viikonlopun ihan hyvällä omalla tunnolla :)

4 comments:

Anonymous said...

Onneksi olkoon, Ansku!

Siinäs näet, että kyllä kannattaa pähkäillä ja paiskia hommia.

Hyvää loppulomaa ja levätkää nyt kunnolla ennen kevään haasteita.

/leena

Anonymous said...

Hyvä Antero!! Parasta A-Ryhmää!!!
-m-

Anonymous said...

Hyvä Ansku!!!! :D Liekö Bansku auttanut.... ;)

Ansku said...

Joo luultavasti mun suomenruotsalaisella sivupersoonallani Banskulla on ollut sormensa pelissä. Meillä menee ihan hyvin nykyään, pystytään tekemään yhteistyötä eikä kinastella ollenkaan niin paljon kuin ennen. Bansku on oppinut tavoille :)