Sunday, September 30, 2007

Uudet tuttavat

Tavattiin pari viikkoa sitten meidan lahikuppilassa tosi mukava suomalainen pariskunta, Johanna ja Tero-Pekka. TP on lastenlaakari ja tekemassa tutkimustyota Stanfordissa. Johanna ei ole viela loytanyt toita, mutta etsii kovasti. Muuttivat Menlo Parkiin huhtikuussa ja heilla on tarkoitus kaiketi olla taalla ainakin muutama vuosi.
Eilen lauantaina oltiin heidan kanssaan keilaamassa ja syomassa. Oli oikein mukava ilta. Kukaan ei ole mikaan pro keilaamisessa, kaikki kayneet vain muutamia kertoja. Naurua ja hurraamista riitti :) Muutamia tayskaatojakin nahtiin. TP voitti ensimmaisen kierroksen ja mina toisen, mutta aika tasaisia oltiin.
Sunnuntai meni taas opiskellessa. Oltiin muutama tunti kirjastossa Juhon kanssa, mutta kotona oli viela pakko jatkaa. Kaikki muut lahtivat Brunon ja Ursulan luokse syomaan, mutta ma jain kotiin kirjoittamaan yhta analyysia kirjasta nimelta The Goal. Se kertoo miten tehdasta pitaisi tehokkaasti johtaa ja miten toiminnat tulisi jarjestaa, etta se on tehokasta. Mielettoman hyva kirja. Se on kirjoitettu fiktiiviseen muotoon, joten sita oli paljon mukavampi lukea kuin tavallista oppikirjaa. Nyt mun paperi siita on lahes valmis. Pienta hienosaatoa viela ja voin palauttaa sen.
Blogissa on ollut aika hiljaista lahiaikoina, kun eipa tassa paljon muuta ole tapahtunut kuin opiskelua. Nayttaa silta, etta tassa jaksossa ei paljon vapaapaivia pideta. Mutta Operations Management vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja paa-aineen valinta osuneen nappiin. Varsinkin project management vaikuttaa mun jutulta ja aionkin keskittya siihen.

No comments: