Friday, September 14, 2007

Takaisin Menlo Parkissa

Arki on alkanut taas sellaisella voimalla, etta meinas menna jalat alta. Olin ollut paivan taalla ja kauhee ressi paalla. Ei oo helppoa. Valitsin syksylle kolme kurssia, joissa kaikissa on ihan jarkyttava maara lukemista. Ma olen muutenkin hidas lukemaan, saatikka vieraalla kielella.

Loma Suomessa oli aivan ihana, vaikkakin aika kiireinen. Mutta nain kaikki tarkeat ihmiset ja koti-ikava helpotti huomattavasti. Oli tietysti haikeaa lahtea takaisin tanne, mutta toisaalta tulin oikein hyvilla mielin. Mun elama on nyt taalla. Uskon, etta alan pikkuhiljaa sopeutumaan. Kaynti Suomessa oli ehdottamasti tarpeen sen suhteen.

Kesan kova puurtaminen palkittiin hyvilla arvosanoilla: IT Management A, International Business A-, Data Analysis B+ ja Business Writing B. Olen tosi tyytyvainen, varsinkin tuohon matikan B+:aan!!! Sen kaiken kivun jalkeen...

1 comment:

Anonymous said...

Kiva kuulla, että olet päässyt turvallisesti takaisin. Oli mukava nähdä taas kesän jälkeen. Vähän hirvittää, että seuraavaan kertaan menee mahdollisesti vuosi. Onneksi nämä tekniikat auttavat vähän. Älä liikaa stressaa niitten lukemisten kanssa. Anna vähän armoa itsellesikin. Paljon terkkuja myös Juholle!!