Monday, June 18, 2007

Mysteeri elukka

Eilen illalla nukkumaan mennessa mulla oli ihan omituinen olo. Etta joko talossa tai sen ymparistossa on joku tai jokin. Juho tietysti rauhoitteli mua, etta ei siella mitaan ole, ala nukkumaan. Ma pyorin sangyssa valveilla vaikka kuinka kauan enka oikein osannut selittaa minkalainen olo mulla oli, mutta kummallinen. Ajattelin, etta mulla vaan viiraa paassa normaalia enemman.

Nyt kavin asken pihalla ja siella on vaahtomuovin kappaleita ympariinsa ja nurmikko taynna koloja. Ma en sittenkaan ole vainoharhainen!! Joku elukka siella on ollut kuopimassa ja riehumassa. Kissa oli yon sisalla, joten se se ei voi olla. Joku muu. En valttamatta halua tietaa mika.

Juho vaittaa, etta ne on pesukarhuja. Unohdettiin laittaa roskikset tien viereen parina edellisena viikkona, joten ne on nyt aika taynna ja koska roskat haisee, ne tulee niita tonkimaan. Huomenna ja taas roskispaiva, joten pitaa todellakin muistaa vieda sailiot tyhjennettavaksi! Mutta en ma silti ymmarra mista sita vaahtomuovia on tullut...

Tiedoksi vaan pesukarhuille, etta TANNE EI TULLA! NAA ON MEIDAN MAITA!!

1 comment:

Anonymous said...

Mukavaa Juhannusta toivotellaan täältä kotoa! Saunokaahan vaikka Jussin kunniaksi siellä lämpöisessä! :D
Juholle onnittelut stiplusta.
Kesäjuhlat oli eilen (en ollut), aika moni viettää normipäivää tänään... :)
Terkkuja!
Toivois, Jenni