Thursday, June 28, 2007

Allenien lomaraportti

Maanantaina Allenit oli keskenaan Cityssa seikkailemassa ja me opiskeltiin. Kaikki meni hyvin ja olivat mun koulun edessa puoli kymmenelta illalla vastassa ja tulivat kyydissa kotiin.

Tiistaiksi suunniteltiin rantapaivaa ja lahdettiin aamupaivalla Half Moon Bayhin. Mutta kun paastiin sinne, niin siella oli taivas ihan pilvessa ja kylma. Kaytiin kuitenkin syomassa maailman parhaat fish&chipsit ja pojat potki palloa hetken rannalla, mutta lahdettiin sitte Santa Cruziin auringon toivossa. Ajettiin pitkin Highway One:ia ja oli aika mahtavat maisemat. Vahan ennen maaranpaata pilvireuna loppui kuin seinaan ja aurinko paistoi taysilla. Santa Cruzissa on hienot hiekkarannat ja siella me sitte makoiltiin ja pelattiin uunoa muutama tunti. Kaytiin viela ennen kotimatkaa katsomassa merileijonia, mutta talla kertaa niita ei ollut kuin ihan muutama. Yleensa niita on siella monta kymmenta.

Keskiviikkona Juho jai kotiin opiskelemaan ja mina lahdin Allenien kanssa Cityyn. Kaytiin lounaalla Fishermans Wharfilla ja sen jalkeen jatin heidat Pier 33 kohdalle, josta lahti laiva Alcatraziin. Mina jatkoin kouluun ja Allenit jaivat turisteilemaan. Nahtiin kaikki vasta illalla kotona.

Tanaan torstaina on kuulema vapaapaiva eika mitaan suuria suunnitelmia. Taytyyhan lomalla vahan rentoutuakin ja tahan asti ovat menneet koko ajan. Juholla on vihoviimeinen koe ja mulla kasapain lukuhommia. Huomenna meidan pitaa olla aikaisin aamulla Montereyssa ja lahdetaan valaita katsomaan. Toivottavasti ei tulla merisairaaksi. Ja illalla on Juhon valmistujaisseremoniat Foothillilla.

No comments: