Wednesday, June 13, 2007

Juho sai stipendin

Juho sai Foothillista stipendin ja tanaan paivalla oli siella koulussa pieni seremonia. Juho sai talla kertaa jaettavista stipendeista luultavasti kaikkein isoimman. Ja kylla se on sen ansainnutkin, on kaveri meinaan sen verran hyva koulussa :)

Foothillin kampus on tosi mukava paikka. Menin Juhon mukana sinne jo aamupaivalla ja lueskelin sen aikaa kun Juho oli toissa. Oli tosi kuuma paiva ja istuin ulkona. Kun Juhon tyot loppuivat, syotiin lounas ja kuunneltiin samalla stand-up komiikkaa. Siella sattui olemaan samaan aikaan "college hour", joka jarjestetaan kerran kuukaudessa ja silloin on aina jotain hauskaa kyseisella aukiolla.

Sen jalkeen oli stipendi seremonia. Meita jannitti ihan kauheesti koko ajan, koska ei yhtaan tiedetty missa vaiheessa Juhon nimi sanotaan. Ja se tuli viimeisena! Puolitoista tuntia hikoilua... Mutta eiko se niin mene, etta Oscaritkin jaetaan paremmuusjarjestyksessa huonoimmasta parhaimpaan :)

1 comment:

Anonymous said...

Onnittelut Juholle! Mahtavaa! Olemme kaikki ylpeitä Susta. Ja kohta tulemme rutistamaan ihan konkreettisesti..4 päivää...!!!