Tuesday, June 12, 2007

Juholla on synkkaa

Juho sai kutsun tyohaastatteluun perjantaille. Firma on Webex, Glorian mies Alan on siella toissa ja Juho lahetti sille jokin aika sitten hakemuksen ja nyt siella on joku kiinnostunut. Ne on itse asiassa niin kiinnostuneita, etta jo haastattelussa Juho tapaa heti kaikki tiimin jasenet. Tama ois Juholle tuhannen taalan paikka luoda erittain tarkeita kontakteja tulevaisuutta varten ja tyoharjoittelu Webexissa nayttaisi tosi hyvalta resumessa. Varsinkin kun Wedex on nykyisin Ciscon omistama.

Mutta. Yksi "pikku" juttu on mahdollisesti taman esteena. Tyolupa kesalle on kiven takana. Kylla sen saa, mutta ajankohta on taysin epaselva. Kuulema kaikkein luultavimmin Juho saisi tyoluvan vasta syyskuussa. Silloin han palaa jo kouluun. Joten saatta olla, etta tama todella loistava tilaisuus kosahtaa Amerikan ihmeelliseen byrokratiaan. Ja se on todella ihmeellinen! Miten voi kaikki kestaa puoli vuotta?? Miksi taalla maksetaan veroja?? Siksi etta Herra Presidentti saa kayda sotaa. Meilla on ollut taas tanaan "I hate America" -moment...

Kylla Suomessa on kaikki NIIN paljon paremmin. Esim. Hain kesalle opintotukea. Lahetin paperit tavallisessa postissa. Alle viikossa Opintotukikeskuksesta tuli sahkoposti, etta tarvitsevat lisatietoja. Toimitin ne. Sain seuraavana paivana meilitse vahvistuksen etta kaikki on kunnossa ja rahat oli tililla kahdessa paivassa. HYVA SUOMI!!!!

No comments: