Sunday, January 04, 2015

Joululoma

Loma on mennyt ikävä kyllä enemmän ja vähemmän flunssaisissa merkeissä. Minä en ole kärsinyt pientä nuhaa kummempaa, mutta kaikki pojat ovat olleet aika kipeitä. Onneksi kenelläkään ei ole ollut kuumetta, mutta nuhaa ja kovaa yskää. Suurista lomasuunnitelmista emme siis pystyneet suorittamaan juuri mitään, mutta jotain sentään. Yhden iltapäivän vietimme San Franciscossa ajellen Cable Carilla. Pojat, varsinkin Jasper, on puhunut siitä pitkään, joten nyt päätimme toteuttaa sen. Ilma on ollut aika kylmä ja siihen päälle kova tuuli, joten varustauduimme talvitakeilla matkaan, eikä yhtään ollut liikaa vaatteita. Pipot syvällä päässä ja hanskat kädessä jonotimme ensin 1.5h tuntia kyyttiin pääsyä ja täytyy sanoa, että olin yllättynyt miten hyvin pojat jaksoivat. Riemu oli katossa kun vihdoin oli meidän vuoro.





Koko perheen voimin leikitty junaradalla ja Joulupukin tuomalla autohyppyriradalla.

Ystävämme Alastalot muuttivat Suomesta takaisin Menlo Parkiin juuri ennen vuoden vaihdetta ja riemulla ei ole ollut rajaa sen jälkeen. Me tapasimme heidät alunperin täällä kahdeksan vuotta sitten ja ikäväksemme he muuttivat takaisin Suomeen viisi vuotta sitten. Mutta nyt he ovat taas täällä ja sitä juhlittiin tietenkin kuohuvalla vuoden vaihtuessa.

Jasperin yskä äityi niin pahaksi, että kävimme lääkärin pakeilla. Jotenkin vähän huvittavaa, että lääkärikeskuksessa pyydettiin laittamaan suusuojus, kun on yskä. Jasper kuitenkin ihastuin suojukseen niin kovin, että sitä pidettiin päällä koko päivä ja hän sanoi olevansa hammaslääkäri. Anton joutui kotona jopa hammastarkastukseen, joka suoritettiin sohvalla taskulampulla.

Autoselfie matkalla Happy Hollowiin. Vasemmalta oikealle Ansku, Viggo, Jasper, Anton, Vincent, Johanna ja Juho.

Pitkästä aikaa lasten rakastamassa Happy Hollown huvipuistossa. Danny Lohikäärme -juna on aina vaan suosikki. Vasemmalta oikealle Anton, Vincent ja Jasper.


Anttu paijaa Viggoa. Liikuttavaa kun ikäeroa on vain vuosi, mutta tässä vaiheessa se on paljon. Ja Antonin mielestä kaikki häntä vähänkin pienemmät on vauvoja :)

Jasper ja Vincent kilpasilla polkuautoilla.




No comments: