Sunday, January 13, 2013

Paluu arkeen

Ihana rakas arki on taas alkanut! Lomailu on kivaa, mutta on myös ihanaa palata normaaliin päivärytmiin. Ettei mene ihan ihmettelyksi. Jasperilla on alkanut jumppa ja Suomikoulun muskari. Normaalit leikkiryhmät pyörii ja minä olen päässyt urheilemaan taas. Anton täytti kuntosalin lapsiparkkiin vaadittavat 6kk ja nyt pojat ovatkin olleet siellä tiuhaan. Lähes joka päivä viime viikolla :) Hyvin ovat molemmat onneksi viihtyneet ja äiti saa hikoilla rauhassa.

Anton oppi tänään istumaan! Ihan yhtäkkiä. Tähän asti häntä on pitänyt aikalailla tukea kun on lattialla istuskellut. Mutta tänään hän jökötti oikein tomerana ihan itse. Muutaman kerran piti ottaa koppia kun kaatui kurkottaessaan leluja, mutta oikein hienosti istui. Kuvan lisäksi tästä löytyy video.


Toisessa videossa Jasper hauskuuttaa pientä veljeään tanssimalla ja nauramalla :) Anton on alkanut tosissaan ottamaan kontaktia Jasperiin ja tarkkailee koko ajan mitä veli tekee ja nauraa aina Jasperin juostessa tai nauraessa. Loppuun vielä kuva karavaanista matkalla puistoon. Stella, Anton ja Jasper kyydissä.


2 comments:

Melissa said...

Jopas se aika rientää siivillä...nopeasti kasvaa nuo lapsoset.

Anonymous said...

Ei Anton voi oikeesti olla noin söpö ja lutunen :-) Miia