Monday, October 31, 2011

Juhlahumua




Tänään maanantaina on Halloween ja sitä on juhlittu erinäisissä kinkereissä koko viikonloppu. Lauantaina päivällä oli Menlo Parkin kaupungin järjestämä paraati meidän pääkadulla ja lapset saivat sen jälkeen käydä kaupoissa "karkkikeppostelemassa" (trick or treat) kadun kaupoissa. Mekin tietenkin osallistuimme hauskuuteen, mutta lähinnä vain pukeutumalla (Jasperilla oli apinapuku) ja katselemalla toisten touhuja. Jasper ei vielä ymmärrä karkin päälle, joten jätämme keppostelut myöhempään ajankohtaan hamaan tulevaisuuteen.
La illalla minä ja Juhokin sonnustauduimme naamiaisasuihin ja lähdimme koko perhe (kirurgi, nunna ja tiikeri) Korjun perheen järjestämiin Halloween juhliin. Siellä oli paljon lapsia ja aikuisia ja hauskoja pukuja :) Jasperilla oli ihmettelemistä. Hän juoksi siellä toisten lasten mukana vaikka kaikkein pienin olikin ja välillä oli hieman vaikea löytää omaa äitiä ja isää kaikkien kummallisten olentojen joukosta. Mutta ei hän ollut siitä millään. Katteli ympärilleen aikuisia yksitellen ja kun bongasi omansa, ei kun kohti :) Hänellä oli myös spesiaali lapsenvahdit: Korjujen Valter ja Salomaiden Emilia, molemmat about 4 vuotiaita. Emilian mukaan Jasper on heidän vauva ja hän ja Valter ovat äiti ja isä. Liikkistä :) (He leikkivät tätä samaa leikkiä myös Suomikoulussa joka toinen sunnuntai.)
Sunnuntaina hulabaloo jatkui Andy Z:n konsertilla. Andy Z on todella suosittu lasten musiikkia soittava ja laulava artisti, ja hänellä oli ilmaiskeikka Palo Altossa. Hypättiin koko perhe polkupyörien selkään ja käytiin rokkaamassa. Tämä on ensimmäinen laatuaan Jasperille ja häntä vähän jännitti. Ei halunnut tanssia itekseen vaan istui äidin sylissä koko ajan. Kyllä häntä nauratti ja hän taputti välillä, mutta ei lähtenyt sylistä. Siellä oli paljon lapsia ja isommat osasivat kaikki laulut ulkoa.
Maanantaina meillä oli vielä viho viimeiset juhlat, maanantain leikkiryhmä kokoontui yhden perheen kotona. Tällä kertaa Jaapo oli taas tiikeri. Siellä oli melkoinen hulina kun yritettiin saada kaikki lapset samalle sohvalle samaan aikaan. Ei ihan onnistunut. Viime vuonna lapset olivat vielä niin vauvoja, että liikkuminen on aika paljon hankalampaa. Nyt sieltä aina joku livahti omille teilleen. Tänään illalla on varsinainen karkkikeppostelu ilta, mutta emme ole menossa kolkuttelemaan oville. Kyllä sitä sitte ehtii myöhemminkin. Saa nähdä tuleeko joku meidän ovelle...

4 comments:

Anonymous said...

Ihana kuva!

Näytin kuvaa kollegalleni innoissani. Kollega näytti vähän hämmentyneeltä, joten kiireesti lisäsin, että poikani EI siis ole kirurgi, EIKÄ miniäni nunna. Tähän kolleega lakonisesti vaan totesi, että pojanpoikakaan ei sitten vissiin ole tiikeri.

terveisin Leena-mummo

Jenni said...

No tuliko kukaan ovelle kolkuttelemaan? Tuliko kepponen vai lahjoitteko namuilla? ;)

Ansku said...

Ei tullut ketään meidän oven taakse. Ei tullut viime vuonnakaan. Meidän talo on niin piilossa toisen talon takana, ettei sen olemassaolosta tiedä kukaan.

Anonymous said...

Ihana perhekuva :-) Miude