Tuesday, June 07, 2011

Ihana Suomen matka ja takaisin arkeen

Nonni! Täällä ollaan taas. Siis sekä kotona Kaliforniassa että täällä blogin ääressä. Suomen matkan aikana ei ollut aikaa eikä resursseja paljon tänne kirjoitella kun mentiin pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Minä ja Jasper oltiin sellaisia kyläluutia että alta pois. Hyvin suoriuduttiin, varsinkin Jaapo. Hän oli stara joka paikassa :) Kaikkein eniten ehkä Isomummin vanhainkodissa, jossa oli monta syliä vastaanottamassa pientä hurmuria. Ja kyllä hän auliisti menikin ihan ventovieraiden mummojen syliin pihakeinuun. Kaikki osapuolet varmasti nauttivat.
Kolme viikkoa Suomessa oli aivan liian lyhyt. Seuraavalla kerralla pitää olla ainakin kuukausi, ehkä jopa kaksi. Ehtisi oikein kunnolla rentoutua ja nauttia olosta. Nyt se oli sellaista tiukkaa aikataulun kanssa juoksemista joka päivä. Väsyttävää, mutta ah niin mahtavaa! Oli niin ihanaa nähdä omia tuttuja ihmisiä. Kiitos kaikille vieraanvaraisuudesta ja kesähalit!
Nyt onkin sitte alkanut taas arki ja ihan uudella innolla. Viime maanantai aamulla tänne tuli puolivuotias Stella tyttönen hoitoon. Hän on jatkossa neljä päivää viikossa täällä meidän kanssa. Tässä on nyt viikko harjoiteltu ja hyvin on mennyt. Stella on erittäin aurinkoinen nuori neiti eli super helppo hoidettava. Hieman on talon oma nuori herra ilmoitellut, että ei ehkä olekaan niin hyvä idea tuollaisen typyn täällä olo. Ensimmäiset päivät meni tosi hyvin ja Jasperista oli vaan mukavaa kun oli vauva talossa, mutta sitten hän tajusi että ei toi mimmi lähdekään mihinkään ja on jatkuvasti äidin sylissä. Hyi olkoon! Sitte oli sellaista äidin syliin tunkemista (vaikka hän ei todellakaan ole mikään sylivauva) ja Stella-parka olisi saanut kyllä kyytiä jos en olisi haukkana vahtinut. Mutta kyllä hän siihen tottuu, toivottavasti piankin. On ihan hyvää oppia jakamaan äidin huomiota ja tavaroita yms. Ja tietysti kun ollaan kaksin, annan hänelle erikoishuomiota ja halataan paljon.

No comments: