Monday, June 20, 2011

Hyvää Isänpäivää Juholle!


Isänpäivää juhlittiin täällä eilen sunnuntaina. Juho on taas innostunut kovasti pyöräilystä, joten hän pääsi pyörälenkille heti aamusta. (Polkea pitää ennen kuin tulee liian kuuma.) Minä olen tarkka unestani ja yleensä sunnuntaiaamut on äidin nukkumista varten, mutta uhrauduin tietenkin hyvän syyn takia :) Jasperin unirytmi on onneksi hieman muuttunut ja hän nukkuu nykyisin yleensä kahdeksaan asti. Juhon retki päättyi ikävä kyllä lyhyeen kun kaverin pyörä hajosi matkalla. Ei kun uukkari ja autolla hakemaan kaveria. Onneksi meni vaan pyörä rikki eikä tullut henkilövahinkoja.
Aamupalan jälkeen otimme Anniinan ja Henkan mukaamme ja lähdimme San Mateo County Fairiin. Siis paikalliset kesämessut. Sellaiset mitä näkee elokuvissa, joissa esitellään parhaimmistoa lehmistä ja possuista piirakoihin ja hunajaan. Ja tietysti paikalla oli tivoli ja ostaa voi mitä tahansa krääsää. Siellä oli myös Great American Petting Zoo, jossa pääsee eläinten kanssa lähikontaktiin ja saa silitellä. Meidän yksivuotiaskin kulki siellä vuohien seassa kuin ammattilainen. Silitteli ohimennen pieniä ja suuria eikä pelännyt yhtään. Todella mukava päivä, vaikka tuskaisen kuuma olikin. Päivän päätteeksi pulahdimme koko porukka meidän pooliin ja polskuteltiin hiet pois.
Jasperista on tullut aikamoinen vesipeto. Hän on selvästi nyt enemmän kiinnostunut oikein uimisesta kuin sukeltamisesta. Vauvauinnissahan polskitaan, leikitään ja sukellellaan. Mutta nyt hän heiluttaa käsiä ja potkii jaloilla samaan aikaan! Kukaan ei ole opettanut hänelle sitä, mutta Jaapo on hyvin tarkkaavainen poika ja varmaan katsonut muita uimareita tuossa altaalla. Tai se tulee jostain selkärangasta... Luultavasti kuitenkin vaihtoehto A, koska meidän poikahan on normaalia lahjakkaampi kaikessa ;)

No comments: