Wednesday, March 16, 2011

Imurihommia


Tässä on lapsi, joka vielä viikko sitten pelkäsi imuria niin paljon, että mun on täytynyt imuroida niin että hän on ollut kantorepussa mun selässä sen aikaa. Ainoa paikka, jossa hän ei ole huutanut suoraa huutoa vaikka sieltäkin seurannut vakavana ja tarkasti mitä se kauhea punainen paholainen tekee. Nyt on toinen ääni kellossa.

Aiheeseen liittyen vielä kuva, jossa hän istuu ylpeänä oman pihaharjan omistajana. Olimme lelukaupassa ja annoin hänelle muutaman leluvaihtoehdon siellä ja tämä harja oli ihan ykkönen. Sen käteensä saatuaan hän ei siitä irrottanut. Kassallakin piti hakea toinen harja, mistä otettiin hinta. Ja kun otin hänet syliin laittaakseni rattaisiin, harja tuli mukana. Kuin myös kova huuto, koska hän oletti että harjasta on luovuttava. Hän ei päästänyt harjasta irti koko matkana kotiin ja pihalla heti tietysti harjaushommiin.

2 comments:

Anonymous said...

Pojasta tulee selkeästi talonmies isona ;) t.Suvi

Anonymous said...

Heh, näitä videoita onkin sitten kiva muistella, kun tyyppi on teinari ja kaikki jää just siihen paikkaan mihin sattuu putoamaan.... mm. ne likaiset kalsarit..... ;oP... terkuin Riitta