Thursday, March 31, 2011

Aurinko Armas

Vihdoinkin on alkanut aurinko paistaa :) Kesä tulla jolkottaa kovaa vauhtia. Ollaan oltu sellaisten kaatosateiden saartamana, että meinasi jo mennä herne nenään ihan totaalisesti. Jasper on hyppinyt seinille kun ei olla päästy ulos, joten on ollut vähän ankea fiilis täällä kotona. Meillä on kyllä kurahousut (Isoäidin Suomesta tuomat), joten Jaapo on edes vähän päässyt ulos sateen tauotessa, mutta niitä taukoja on ollut todella vähän. Vettä on tullut todella pitkään joka päivä, koko ajan.
Kurahousut on muuten täällä todellinen ihmetyksen aihe. Yleensä kun on märkää, ollaan ihan kahelleen puistossa eikä muita paljon näy. Mutta jos siellä joku vaikka onkin, niin varmasti tulee joku kommentti hänen kuriksista. Yleisesti ottaen kommentit on olleet ystävällisen huvittuneita. Mutta saan silti joka kerta oikein pidellä itseäni etten alkaisi avautua, että hei kyllä niitä tarvittais täälläkin että lapsiparat pääsis ulos talvellakin vaikka sataa vettä. Täällä kun ei todellakana ole tapana viedä lapsia ulos jos sataa vähänkin vettä tai vaikka ei sataiskaan, jos maa on vielä märkä. Jos noin ajateltaisiin Suomessa, niin ei niitä päiviä olisi vuodessa kovin montaa kun lapset pääsisivät ulos. Ja eikö se lätäköissä loiskuttelu just ole ihan parasta!
Mutta nyt siis aurinko paistaa taivaan täydeltä ja tänään oli 26 astetta lämmintä!! Niin mahtavaa :) Oltiin koko päivä ulkona. Ensin aamupäivällä oltiin yhdessä puistossa parin Suomiäidin kanssa, leikittiin ja syötiin piknik eväät, jonka jälkeen Jaapo otti lyhyet päiväunet ja minä sain rauhassa jutustella. Sitte iltapäivällä oltiin vielä toisessa puistossa toisten Suomiäitien ja lasten kanssa ja taas sai poika painaa oikein elämänsä innolla hiekalla ja nurmikolla, kiipeillä ja keinua. Aivan mahtava päivä! (Jasperin tajusin rasvata, mutta oma nahka on käsivarsista kauniin punoittava...) Huomista odotellessa.

1 comment:

Jenni said...

Ihanaa! Kunpa täällä sulais edes lumet!! :D