Thursday, October 08, 2009

Yhtä ja toista



Serkkuni Anu on ollut täällä vieraanamme melkein viikon verran. Hän on ollut reissussa jo kohta kuukauden päivät on tehnyt todella mahtavan reissun. Ensin viikon verran Los Angelesissa ja sen jälkeen kymmenen päivän bussireissu LA - San Diego - Phoenix - Grand Canyon - Las Vegas - Yosemite - San Francisco. Kuulosti todella mielenkiintoiselta ja olivat nähneet ja tehneet vaikka mitä. Nyt ollaan täällä ollessa kierrelty SF:a ja käyty Santa Cruzissa ja Montereyssa. On kyllä ihanaa kun käy vieraita! Muutkin siellä Suomessa, rohkeasti lentoja varaamaan ja tänne kyläilemään.

Viime viikolla mulla oli työhaastattelu. Yllätys yllätys! Tapasin edellisellä viikolla yhdessä eventissä muutamia mielenkiintoisia ihmisiä ja yksi heistä oli laittanut tietoni eteenpäin ja sitte sain meilin, että olisivat kiinnostuneita. Tämä paikka oli Inventory Control Supervisor ja vaikutti mielenkiintoiselta. Ensimmäisen kerran taisi puhelinhaastattelukin mennä suht hyvin. Sain viestin alkuviikosta, että eivät valinneet minua siihen paikkaan, mutta heillä olisi mahdollisesti toinen kiinnostava paikka auki. En ole sieltä mitään kuullut muutamaan päivään, mutta toivotaan parasta. Saan töitä tai en, on mukavaa että joku on kiinnostunut. Se on tietysti Murphyn laki, että nyt kun olen aikalailla vähentänyt töiden hakua ja sopeutunut tilanteeseen että olen kotona koko raskauden ja sen jälkeen vauvan kanssa, saan tietysti töitä :) Hienoahan se olisi ja mielelläni menen töihin.
Raskaus menee ihan mukavasti. Ruoka maistuu ehkä vähän turhankin paljon, mutta kaikki ruoka närästää tällä hetkellä. Se ei ole kauheen kivaa. Voin paksusti ja maha kasvaa. Se pullahti jotenkin tässä ihan just ja nyt on kyllä ihan selvä pömppis :)

3 comments:

Tintti said...

Moi Anu, bongasin ystäväni täältä, aika hauska juttu:-)

Anonymous said...

Älä syö sitä silakkaa (kalaa), ku sua kumminkin alkaa närästämään... :) Jenni

Ansku said...

Saiski silakkaa! Söisin närästyksen uhallakin!