Sunday, October 25, 2009

Tapahtumia

Olipa taas aktiivinen viikonloppu. Erittäin mukava ja koettiin paljon uutta ja ihmeellistä. San Franciscossa on menossa jazz festivaalit ja Juho oli hankkinut meille liput pariin konserttiin. Ensimmäinen oli perjantaina, Melody Gardot. Todella mielenkiintoinen elämys, erilainen. Melody Gardotilla on ihmeellinen ääni ja sillä hän "leikkii" mahtavasti. Paikka paikoin salissa oli aivan hiiren hiljaista kun yleisö hengitystä pidättäen odotti mitä tuleman pitää, varmistaen ettei jää mistään paitsi. Ihan mieletön ääni! Kaikissa kappaleissa hän ei käyttänyt edes muita instrumentteja kuin ääntään, napsutteli sormiaan ja löi jalalla tahtia. Suosittelen todella jos tulee mahdollisuus mennä katsomaan ja kuulemaan.
Lauantaina osallistuttiin syövän vastaiseen kävelytapahtumaan, Light the Night. Juhon työnantaja Ernst & Young on mukana sponsoroimassa ja heillä oli kova yrityksen sisäinen kilpailu siitä mikä tiimi saa eniten kerättyä rahaa ja kävelijöitä mukaan. Juhon Apple-tiimi voitti! Tietenkin :) Siellä oli paljon ihmisiä joka puolelta, yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Jokaisella oli heliumpallo, jonka sisällä oli valo, ja pallon väri oli määrätty sen mukaan oliko selvinnyt syövästä, oliko mukana tukijana vai oliko kenties menettänyt jonkun henkilön. Liikuttava kulkue San Josen yössä.
Sunnuntaina oli vuorossa aikainen aloitus Halloweeniin, joka on virallisesti vasta ensi viikonloppuna. Mountain Viewn kaupunki järjesti tapahtuman, jossa oli lapsille kaikenmaailman tekemistä ja kulkue mitä hulluimmissa naamiaisasuissa ja illan päätteeksi ulkoilma elokuva. Jaana, Rumi ja lapset olivat meidän kanssa siellä ja lapsilla tuntui olevan todella hauskaa. Kyllä meillä aikuisillakin oli :) Meillä oli piknik eväät mukana, tuolit ja peitot ja oltiin todella hyvin varustauduttu elokuvan katseluun. Paikalle tuli vielä yksi Parkkisten perhetuttu Viivi, joka on vierailulla poikaystävänsä luona Berkeleyssa ja sattui niin hassusti että tämä poikaystävä on meidän jo aiemmin tapaamamme Mikko :) Nähtiin hänet muutama viikko sitte Scandinavian Soccer turnaukseksessa ja oltiin vielä sen jälkeen porukalla syömässä. Todella hassu sattuma :) Maailma on niin pieni.

No comments: