Sunday, October 12, 2008

Matkaa vielä vailla

Amerikan ihmemaa taas ylitti itsensä. Yritin tehdä matkavarausta netissä ja kun piti maksaa ei kortti toiminut. Soitin asiakaspalveluun kahteen eri otteeseen enkä loppujen lopuksi silti onnistunut maksamaan sitä. Mulla on siis rahat tilillä, mutta kun tämä pankki systeemi on todella pee-epusta niin en voi käyttää niitä. Siis en pysty käyttämään omia rahojani omalla tililläni vain koska tämä amerikkalainen pankkisysteemi on kivikaudelta! Kyllä nyt syö naista. Ei ihme että maan rahoitus systeemit on katollaan kun yhden ihmisen raha-asioita ei kukaan pankkivirkailija pysty katsomaan tai hoitamaan yhdellä kertaa. Ja mulla on tasan kaksi pankki tiliä ja luottokortti eikä mitään muuta. Ei puhuta siis mistään monimutkaisesta asiasta. 
Saatiin ihan sairaan hyvä diili Hawaiille mutta ei pystytty sitä heti maksamaan, joten todennäköisesti huomenna kun aamulla soitan tähän annettuun seuraavaan numeroon, niin sitä matkaa emme enää samalla hinnalla saa. 
Mutta! :) Mikään ei kuitenkaan pysty pilaamaan tätä järkyttävän ihanaa onnen tunnetta :) Hääpäivä on sovittu ja honeymoonia suunnitellaan. Elämä on todella mahtavaa!!

2 comments:

Anonymous said...

Hääpäivä päätetty! Kääk! Ja juuri mentiin kihloihin.. Nyt on nopeeta toimintaa. Oletteko julkistaneet päivän jossain. Meille tieto tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta!
Kätkekää nyt tämä onnen tunne jonnekin tosi syvälle talteen. Se on hyvä joskus sitten kaivaa sieltä tallesta esiin...

Ansku said...

Me ollaan NIIIIIN pupuja :)