Tuesday, February 19, 2008

Yksin kotona 2

No hyvinhän se viikonloppu meni. Perjantaina olin yllättävän tyyni nukkumaan mennessäni. Moottorisahamurhaaja ja sen kaverit vain kävivät mielessä, mutta sain aika hyvin pidettyä ne loitolla. Kaikki ovet vaan säppiin ja tarkistus pariin (kymmeneen) kertaan ja silmät kiinni. Olin ihan hämmästynyt kun aamulla heräsin eikä ollutkaan tapahtunut mitään maailman loppua tai vastaavaa, mitä nyt yön pimeydessä vois tapahtua.
Walnut Creekin kyläilykin meni oikein hyvin. Alex asuu vähän niin kuin suomalaista rivitaloa vastaavassa town housessa. Tosi kiva koti, kolmessa tasossa ja valtavan korkeat huoneet. Käytiin lauantai-illalla syömässä sushia ja parilla drinksulla ja parannettiin taas maailma huomattavasti hienommaksi paikaksi elää.
Kotiuduttiin molemmat Juhon kanssa sunnuntaina ja maanantai aamu alkoikin sitte kurkkukivulla. Vähän niin kuin flunssa pukkais päälle, mutta eiköhän se tästä. Juholla on myös kipuja, kaikki lihakset pumpissa ja nahka rullalla kiipeämisestä. On tainnut tulla herralla muutama kivikontakti... Mutta hauskaa niilläkin tuntui olevan ja aivan mahtavia kuvia olivat ottaneet.

No comments: