Friday, June 03, 2016

Äitienpäivä

Äitienpäivää vietettiin oikein urakalla koko viikonloppu. Perjantaiaamulla alkoivat juhlallisuudet Jasperin koulussa, jossa oli mahtavia lauluesityksiä ja runonlausuntaa äideille. 




Sain jopa nämä riehupetterit samaan poseerauskuvaan kanssani. Yleensä on erittäin hankalaa saada molemmat pojat samaan kuvaan, niin ettei ainakin toinen irvistäisi. (Tästä hyvä esimerkki alempana...)

Juhlat jatkoivat aamukahvilla Antonin preschoolissa, 

Parhaat kaverukset Anton, Toma ja Macai. Anton sanoi minulle yhtenä päivänä, että minun pitää ostaa hänelle suklaakakku, koska hänen pitää syödä tosi paljon suklaakakkua, että tulisi samanväriseksi kuin Macai. Liikuttavaa. Hän niin rakastaa parasta ystäväänsä. 

Otin kyseisen perjantaina kokonaan vapaaksi töistä, joten hyödynnettiin se päivä aamujuhlien jälkeen parilla lääkärikäynnillä myöskin. Tässä Jasperin 6v tarkastus meneillään. Hän on pitkä ja hoikka poika, ihan virallisesti nyt mitattuna. 

Jasperin ei tarvinnut mennä takaisin kouluun iltapäiväksi, vaan käytiin yhdessä lounaalla. Ravintolassa lasten huviksi oli vahapötköjä, joista voi tehdä mitä tahansa. Jaapo kirjoitti oman nimensä.

Antonille tein hänen pyynnöstään silmalasit ja hänen kommentti tässä on: "I am the coolest guy ever." On siis omasta mielestään erittäin siisti kundi :)

Lounaan jälkeen olikin hyvä käydä tarkistuttamassa ja puhdistamassa poikien hampaat. Perinteisesti reikiä nolla!

Näin ihania kortteja minä sain. 

Lauantai-iltaa vietettiin Jasperin koululla äiti & poika tansseissa. Tai pikemminkin discossa. Jasper on tosi kova poika tanssimaan, mutta ihan koko ajan ei äiti saanut olla veivaamassa mukana. 


Siellä sai myös vähän hassutella :)

Limbossa oli osanottajina sekä äitejä että poikia. 


Tässä ainoa kuva sunnuntain yhteisestä äitienpäiväbrussista. Kuten aiemmin sanoin, on lähes mahdotonta saada kuvaa niin ettei jompi kumpi näytä jotain kummaa naamaa :) 

2 comments:

Jenni said...

Antsu on todellakin "coolest guy ever" <3. Syökööt tosi paljon suklaakakkua! :)

Ansku said...

Mä räjähdän aina nauramaan, kun katson tota Antsun ilmettä tossa viimeisessä kuvassa :) Mistä se on edes kehittänyt ton naaman?! Se on niin hassu pikku ukko.