Monday, December 15, 2014

Sadepäivä

Täällä oli viime viikolla "vuosikymmenen myrsky." Lainausmerkit siksi, että mulle jäi epäselväksi missä oli se myrsky osuus. Vettä tuli reippaasti, mutta siinäpä se. Ei mitään tuulta tms. Pohjoisosassa oli ollut jonkun verran tuulta, mutta lähinnä suuret vahingot johtuivat tulvista. Täkäläinen infrastruktuuri ei vaan kestä sitä, että vettä tulee kerralla todella paljon. Mikä on ihme, koska tämä on kuitenkin ihan joka talvinen ongelma. Ei siis mitenkään epätyypillinen ilma täällä. Viimeiset pari talvea ovat olleet kuivia ja Kalifornia on kärsinyt kovasta kuivuudesta. Nyt näyttää siltä, että tänä talvena varastot saadaan täyteen, tai ainakin osittain.
Uutisissa kehoitettiin ihmisiä pysymään kotonaan, jos vaan mahdollista. Me kävimme kuitenkin nauttimassa erikoisesta sääilmiöstä. Kastuimme, mutta hauskaa oli.


Kuvassa ei hyvin näy, mutta Antonilla on naama ihan kurassa. Hän kirjaimellisesti ui kuralätäkössä :)



No, saatiin me aikaan muutakin kuin kuraisia vaatteita. Tehtiin poikien kanssa muffinsseja ja pipareita. Tai tarkkennetaan sen verran, että piparit tehtiin Antonin nukkuessa, koska hän söi viime vuonna niin paljon taikinaa, että maha meni täysin sekaisin. Menemättä yksityiskohtiin mainitsen vain, että halusin välttyä yölliseltä sängyn siivoamiselta.

No comments: