Monday, January 11, 2010

Suomen reissua odotellessa

Odotan kovasti Suomeen lähtöä. En millään malttaisi. Ikäväkseni sain vielä tähän hätään flunssan ja olen sänkypotilaana tällä hetkellä. Toivottavasti tässä ei menisi kuin tämä yksi päivä tai korkeintaan kaksi, koska monta asiaa on vielä tekemättä ennen lähtöä.
Viime viikko meni onneksi tosi vauhdilla kun meillä oli pari Juhon serkkua kylässä, Ville ja Valtteri. Valtteri opiskelee Mexicossa ja Ville oli häntä moikkaamassa siellä. Päättivät tulla piipahtamaan myös täällä meillä kun kerran about samoilla kulmilla ollaan. Ja kivaa oli :) Saisi mun puolesta käydä enemmänkin vieraita.
Eilen käytiin valitsemassa vauvalle rattaat. Jo toisen kerran. Olimme jo päättäneet minkälaiset rattaat ostetaan, mutta halusin käydä vielä kertaalleen kokeilemassa, että onko ne varmasti hyvät ennen kuin tilataan ja maksetaan. Ja niin siinä sitte kävi, että toisen vaihtoehtoon päädyttiin. Hyvä siis että käytiin vielä uudelleen katsomassa. Vieläkään me ei niitä tilattu kun tämän vuoden paranneltu malli tulee vasta muutaman viikon päästä ja heillä pitäisi niitä sitte olla varastossa kun tulen takaisin Suomesta. Ja vaikka pitäisikin tilata niin luultavasti ehtii vielä ennen syntymäpäivää. Ne on NIIN hienot! Olin ihan tohkeissani niistä koko eilisen illan ja näin jopa vielä unta niistä :) Toiset innostuu autoista ja tietokoneista, mä lastenrattaista.

No comments: