Thursday, March 27, 2008

Tahoella

Meidän laskettelureissu Tahoella pääsiäisenä meni oikein mukavasti. Lähdettiin lauantai aamulla kukonlaulun aikaan, mutta matkaseurue oli aikaisesta heräämisestä huolimatta suht hilpeää. Ja kun päästiin perille, niin ei paremmasta väliä. Squaw Valley on kyllä mahtava (olympialaiset 1976) ja keli suosi meitä oikein todella. Molempina päivinä paistoi aurinko ihan täydeltä terältä ja oli niin lämmin että pystyi laskemaan fleecellä. Aurinkorasvasta huolimatta oltiin illalla kaikki aika punanaamoja.
Hotellissa ennen nukkumaan menoa oli pakko tietysti tuijottaa telsua, kun ei sellaista kotona ole. Ja voi mitä sieltä tulee! Ihan hirveetä potaskaa suoraan sanoen. Mutta molemmat silmät suurina sitä kuitenkin tuijotettiin. Tuijotettiin ja haukuttiin :)
Sunnuntaina rinteeseen oli laitettu kaikille avoin pujottelurata, johon dollarilla pääsi kuka tahansa laskemaan. Lähtö sellasesta pömpelistä mistä Palanderkin lähtee ja ajanotto ja kaikki. No mehän tietysti siihen pariskunnittain. (mulla ja Juholla laudat, Johannalla ja TP:llä sukset) Johanna voitti TP:n ja Juho voitti mut (mutta vain ja ainoastaan koska mä kaaduin!). Ei muuta kuin revanssikierrokselle. TP voitti Johannan koska vaihtoivat ratoja ja olivat molemmat sitä mieltä, että punainen rata on hitaampi. Juho voitti mut toisellakin kierroksella, mutta siis vain ja ainoastaan sen takia, että mä olin sillä punaisella hitaalla radalla.

No comments: