Friday, March 21, 2008

Hyvää Pääsiäistä!

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille! Täällä on tavallinen viikonloppu eikä mitään erityisiä vapaita niin kuin Suomessa. Mutta me aiotaan kuitenkin viettää sitä suht perinteisesti eli lähdetään lauantaina aamulla Lake Tahoelle laskettelemaan Johannan ja TP:n kanssa. Juholla on ihan tuliterä lumilauta, joten se ei meinaa pysyä housuissaan :) Ja kyllä mäkin olen tosi innoissani, koska luultavasti viimeinen kerta tänä talvena kun lähdetään lumille. Viimeksi tehtiin vain päiväreissu kun mun on hankala pitää kahta päivää vapaana, mutta tällä kertaa jäädään yöksi ja lasketaan kaksi päivää.

Juho sai kaksi tarjousta kesäduunista, Deloittelta ja Ernst&Youngilta. Niitä on tässä pähkäilty ees ja taas vaikka kuinka kauan. Molemmat on sikahyviä vaihtoehtoja eli ei voi kuin voittaa, valitsee vaan toisen. Mutta mies ei osaa päättää... Että jos lukijoilla on jotain hyviä vinkkejä ko firmoista tai valintakriteereistä niin laittakaapa tulemaan meilitse tai kommenoikaa tänne.
Mä kävin tällä viikolla taas logistiikka-alan dinner&lecture tapahtumassa ja jakelin käyntikortteja minkä kerkisin. Ja kannatti, koska sain ensimmäisen kutsuun haastatteluun!! Pieni start-up firma, mutta mielenkiintoinen. Menen ensi torstaina käymään.

2 comments:

Anonymous said...

Mors! Otat Juho nyt jommankumman paikan ennen kun jäät ilman :-)

Yhden kesän on vaikka päällään...

-m-

Ansku said...

Sitähän mäkin olen sanonut, mutta kun tässä tavallaan pedataan myös jatkopaikkaa. Yleensä kesäduunin jälkeen firma tarjoaa kokoaikatyötä, joka alkaa valmistumisen jälkeen. Mutta kyllähän sitä nyt aina voi vaihtaa. Tässä maassa ainakin kaikki työntekijät kulkee ristiin rastiin firmoissa.