Tuesday, December 08, 2015

Thanksgiving loma

Thanksgiving viikolla kaikilla on lomaa, joten lähdettiin Jaanan perheen kanssa Los Angelesiin. Pysähdyimme menomatkalla San Luis Obispossa Rumin serkun Rushdin perheen luona ja olimme siellä yötä. Meitä oli siis kaikenkaikkiaan 9 vierasta ja hyvin kaikki mahtuivat sänkyihin nukkumaan :) Ihana talo!

Matka jatkui heti aamulla Anaheimiin, josta olimme vuokranneet talon. 



Seuraavana aamuna Disneylandiin :) Pojista otamme aina tällaisissa paikoissa mennessä kuvat, että tiedämme mitä heillä on päällä jos vaikka sattuvat häviämään tms. Kirjoitimme myös molempien käteen kynällä isin puhelinnumeron. 
Julia oli myös mukana ja saimme vielä Leena-mummonkin mukaan Suomesta. 














Disneylandissa meni ihan koko päivä. Ennen ysiä aamulla sisään ja ysiltä illalla ulos. Pojat kävelivät koko päivän, meillä on rattaat vain viimeiset pari tuntia, kun väsy alkoi olla jo kova. Mahtava paikka! Todella hienot paraatit sekä päivällä että illalla ja erittäin hieno ilotulitus vielä illan päätteeksi. 

Yksi lepopäivä pidettiin välissä ja sitten hauskanpito jatkui Legolandissa. 








Jasper sosiaalisena poikana sai heti leikkipaikassa kaveriporukan ympärilleen ja siellä oli sellaiset rosvo-poliisi-leikit käynnissä, ettei pois olisi halunnut lähteä kukaan. 

Erittäin onnistunut lomareissu! Kiitos Jaanalla, Rumille, Jamillalle, Toivolle, Julialle, Leenalle ja tietenkin mun omille ihanille pojille! 


No comments: